Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Αθλητές του «Παγκράτιον» σε προκριματικούς αγώνες


Την Κυριακή 7/10/2012 στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες καράτε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” θα είναι παρόν με 7μελή αγωνιστική ομάδα η οποία αποτελείται από τους:
Τσαρτσιταλίδη Ηλία
Σίσση Βύρων
Μπογδάνη Πέτρο
Νικολάου Αθανάσιο
Σιδηρόπουλο Γεώργιο
Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία
Σγουρίδου Χριστίνα
Οι αθλητές του συλλόγου θα αγωνιστούν για να πάρουν το εισητήριό τους για τους Τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα γίνουν στις 27/10/2012 στην Βέροια.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητές. Για τα δικά μας παιδιά η χρονιά ξεκινάει λίγο νωρίς φέτος και με πρώτο αγώνα τα προκριματικά, δηλαδή όλη η χρονιά παίζεται στο ξεκίνημα. Είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις των αγώνων γιατί είναι όλοι τους αρκετά έμπειροι και καλοδουλεμένοι αφού όλο το καλοκαίρι δεν σταμάτησαν την προπόνηση, τους εύχομαι καλή επιτυχία αν και την θεωρώ δεδομένη.
Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής): Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές μου, όλο το καλοκαίρι δουλεύαμε για τους συγκεκριμένους αγώνες, βέβαια οι περισσότεροι είναι πάρα πολύ έμπειροι, τα κορίτσια μας και ο Νικολάου παίζουν πρώτη φορά σε πανελλήνιο και εδώ πρέπει να δείξουμε ωριμότητα και να αποφύγουμε “το άγχος του πρωτάρη” που λέμε και θα πάμε καλά πιστεύω και εύχομαι να προκριθούν όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου