Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Οι Φλωρινιώτες της Θεσσαλονίκης γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση

Αγαπητοί συντοπίτες και φίλοι,
Σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη εκδήλωση για τα Ελευθέρια της Φλώρινας που θα γίνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 στις 11 π.μ. στην αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης (απέναντι από το παλιό 424 ΓΝΣ).
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο συντοπίτης μας και Πρόεδρος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Α.Π.Θ κος Περικλής Μήτκας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Δημήτρης Γάκης με θέμα «100 χρόνια Ελεύθερη Φλώρινα: Παρόν, Παρελθόν και Μέλλον».
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παριστάμενους για το μέλλον της Φλώρινας. Στην εκδήλωση θα παρουσιαθεί η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Φλώρινα 1912-1970» από την ιδιωτική συλλογή του Αθανάσιου Βογιατζή, ο οποίος, μετά την επιτυχία της έκθεσής του στον «Αριστοτέλη» μας, προσφέρθηκε ευγενικά να λαμπρύνει τον εορτασμό της ημέρας.
Αγαπητοί φίλοι αν και η ακριτική μας καταγωγή μας έχει οπλίσει με ιδιαίτερη επιμονή και αντοχή στις αντιξοότητες, σε καιρούς όπου η κοινωνία χειμάζεται ο Σύλλογος μας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο συνοχής και αλληλουποστήριξης. Η παρουσία και το ενδιαφέρον σας στις δραστηριότητες μας μπορεί να ανακουφίσει όλους μας από το άγχος και το άχθος των ημερών και να δώσει στο Σύλλογο την δυνατότητα να επεκτείνει το φάσμα των δράσεων του στο όνομα της Φλώρινας του παρελθόντος που όλοι αγαπήσαμε και του μέλλοντος που όλοι ονειρευόμαστε.
Η παρουσία σας σε όλες μας τις εκδηλώσεις θα αποτελέσει για μας ιδιαίτερη τιμή και θα μας δώσει την δύναμη να συνεχίσουμε.
Σας περιμένουμε

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Γάκης

Η Γεν. Γραμματέας

Γεωργία Λιαντζάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου