Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Φλώρινας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας γνωστοποιεί ότι από την τρέχουσα σχολική περίοδο άρχισε η λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Φλώρινας, μίας νέας υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας που έχει σκοπό την
κάλυψη των ψυχοκοινωνικών αναγκών των σχολικών μονάδων. Συγκεκριμένα, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων υποστηρίζει μαθητές/-τριες σε θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης ψυχολογικής αντιμετώπισης, με τη συνεργασία εγκεκριμένων φορέων παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας του Νομού. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, συνεργάζεται επίσης με εκπαιδευτικούς και γονείς και διοργανώνει δράσεις ενημέρωσης-επιμόρφωσης, ώστε αυτοί να βοηθηθούν στην αναγνώριση προβλημάτων και στο χειρισμό δυσλειτουργικών καταστάσεων.
Γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές (οι τελευταίοι με την έγκριση των γονέων τους εφόσον είναι ανήλικοι) μπορούν να επικοινωνούν με το Συμβουλευτικό Σταθμό κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες στο τηλέφωνο 2385054571. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μετά από τηλεφωνική προσυνεννόηση.
Στην ιστοσελίδα του Σταθμού http://dide.flo.sch.gr/ssneonflo αναρτώνται ενημερωτικά στοιχεία για τις δράσεις του, επιλεγμένα κείμενα και πληροφορίες σχετικές με υπηρεσίες που παρέχουν εξειδικευμένη υποστήριξη σε νέους και νέες.
Στοιχεία επικοινωνίας
Υπεύθυνη: Άννα Μπαφίτη
Διεύθυνση: Νέο Διοικητήριο, 2ος όροφος, γραφείο 8, Φλώρινα, 53100
Τηλέφωνο: 2385054571
E-mail: ssneonflo@dide.flo.sch.gr
Ιστοσελίδα: http://dide.flo.sch.gr/ssneonflo
                                                                               Ο Διευθυντής  Δευτ/θμιας Εκπ/σης Ν. Φλώρινας
                                                                                            Τζώτζης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου