Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

«Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω - χαρίζω - γιορτάζω»

Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας ανταποκρινόμενη στο αίτημα των καιρών, που επιβάλλουν τη μέγιστη κοινωνική συσπείρωση για την υπέρβαση της κρίσης και την αποφυγή ανθρωπιστικής καταστροφής, προβαίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη συγκέντρωση αγαθών, που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Με κεντρικό σύνθημα «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω», συγκεντρώνουμε είδη ένδυσης (ρούχα, παπούτσια) σε καλή κατάσταση, τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο διάστημα, βιβλία, γραφική ύλη, παιχνίδια και οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας.
Η δυσκολία του εγχειρήματος, που αυξάνεται λόγω της επιδείνωσης των οικονομικών δεδομένων, απαιτεί συστράτευση των ενεργών μελών της κοινωνίας των πολιτών, που αντιλαμβάνονται ότι για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων χρειαζόμαστε όλοι. Καλούμε λοιπόν άτομα και φορείς (ιδιώτες, επιχειρηματίες, ΜΜΕ, συλλόγους, σωματεία κλπ.) να στηρίξουν δυναμικά τη δράση με όποιον τρόπο κρίνουν προσφορότερο, από την προσφορά ειδών, μέχρι την εθελοντική εργασία, την επικοινωνιακή υποστήριξη κ.λπ.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί από 25 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου 2012.
Για τον καλύτερο συντονισμό του έργου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο κ. Κων/νο Ρόζα (τηλ. 6974816616) ή τη Γραμματεία (τηλ. 2385351018) της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, στο διάστημα έως και 15 Νοεμβρίου 2012.

Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας, έπειτα από την επιτυχία της ανάλογης περσινής δράσης, προσδοκά ότι οι Φλωρινιώτες θα ανταποκριθούν και σ’ αυτό το κάλεσμα, και σε κάθε προσπάθεια (ήδη μελετάμε και τη λειτουργία «Κοινωνικού Παντοπωλείου») που θα στοχεύει στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας. Εξάλλου, ζώντας σε «μικρή» κοινωνία, ξέρουμε ότι απέναντι στην επέλαση της ανάγκης και την αναλγησία των αριθμών, μάς απομένει ένα έσχατο όπλο, μια έπαλξη που πρέπει πάση θυσία να κρατήσουμε: η ανθρωπιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου