Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Τ.Ο. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ



Στόχος της συνάντησης ήταν η δημιουργία, η οργάνωση και η στελέχωση της Τοπικής Οργάνωσης Φλώρινας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έτσι ώστε να λειτουργεί κατά τα πρότυπα που ορίζει ο κανονισμός της Χρυσής Αυγής για τις τοπικές οργανώσεις.

Παρόντες ήταν ο Γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας, κος. Τούφας Στέλιος, ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Φλώρινας κος. Ρόμας Ευάγγελος, ο υποψήφιος Βουλευτής στις εκλογές του Ιουνίου κος. Παπαδόπουλος Γεώργιος, ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Κοζάνης κος. Λορίδας Φαίδων και ο υπεύθυνος Νεολαίας κος. Τριανταφυλλίδης Ιωάννης.


Στις σύντομες ομιλίες τους, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, τόνισαν τη σημασία της δημιουργίας οργανωμένης Τοπικής Οργάνωσης του κινήματος μας στην ακριτική Φλώρινα, τη δομή και το οργανόγραμμα της καθώς και την ανάγκη στελέχωσης των τομέων από ενεργά μέλη και φίλους της Χρυσής Αυγής.





Η ηχηρή παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών στη Δυτική Μακεδονία με τη δημιουργία τοπικών οργανώσεων σε κάθε νομό, το άνοιγμα γραφείων στην Κοζάνη, με το κοινωνικό έργο και την καθημερινή δράση σε όλους τους τομείς των τοπικών κοινωνιών είναι η μοναδική όαση ελπίδας του χειμαζόμενου και δοκιμαζόμενου Δυτικομακεδόνα, απέναντι στη λαίλαπα των άδικων μέτρων και των πολιτικών της ξεπουλημένης τρικομματικής κυβέρνησης.

Είμαστε σίγουροι ότι και οι ακρίτες μας, οι πολίτες της Φλώρινας θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας και θα πυκνώσουν τις γραμμές της νεοσύστατης Τοπικής Οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και θα δώσουν μαζί μας τον αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη, αυτάρκης και δυνατή








Δ.Τ. 2
 
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
 
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ
1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
3) ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
4) ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΘΕΜΑ: «Υπερβολικές δαπάνες για τη θέρμανση της βουλής, των υπουργείων, και των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών και πλήρης αδιαφορία της Συγκυβέρνησης για τις συνθήκες λειτουργίας των σχολικών κτιρίων»
Το κτίριο της βουλής θερμαίνεται υπερβολικά, σε βαθμό που οι εργαζόμενοι εντός αυτού να δυσανασχετούν λόγω υψηλής θερμοκρασίας. Ανάλογη υπερβολική κατανάλωση ενέργειας διαπιστώσαμε χθες και στο αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, όπου επικρατούσαν οι ίδιες συνθήκες. Ανάλογες συνθήκες, σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατούν και στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, όπου σύμφωνα και με δήλωση του αρμοδίου υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ, έχουν εγκατασταθεί εκατοντάδες κλιματιστικά για ψύξη και θέρμανση.
Την ίδια ώρα που βουλή, τα υπουργεία και τα ξενοδοχεία λαθρομεταναστών "καίγονται", οι μαθητές των σχολείων της Δυτικής Μακεδονίας ξεπαγιάζουν σε παγωμένες αίθουσες με θερμοκρασίες -15 και -20 βαθμούς κελσίου. Στην Ελλάδα του 2012, οι δήμαρχοι της περιοχής αναγκάστηκαν να αναστείλουν επʼ αόριστον τη λειτουργία των σχολείων.
Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί:
1) Θα αφαιρέσουν κονδύλια που σπαταλώνται για την άνετη και πολυτελή διαβίωση του πολιτικού προσωπικού, αλλά και των λαθρομεταναστών, προκειμένου αυτά να διατεθούν στην κάλυψη βασικών αναγκών των σχολείων;
2) Τι ποσό δαπανάται ετησίως για τον κλιματισμό (ψύξη-θέρμανση) των κτιρίων της Βουλής, των υπουργείων και των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών;
Αθήνα,20/12/2012
Ο Ερωτών Βουλευτής
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

2 σχόλια:

  1. Tί αφελείς που είναι οι της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα. Πάτε μωρέ στο Αλσος και με το Ρόζα κλπ και θέλετε ποσοστά;
    Καλά, το Βουλευτή της Ν.Δ γιατί δεν τον καλέσατε;
    Τώρα θα πείτε, οι εκλογές είναι πιθανές μέσα στο 2013 και με λίστα,σωστόν.
    Δωρον άδωρον όμως για το Βουλευτή, γιατί από το 2014 και μετά δεν θα είναι κυβέρνηση.
    Και το χειρότερο,αν κάνουν το ίδιο και οι πολιτευτές της Ν.Δ, τί θα μάσετε μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρυσαυγίτης Φλώρινας3 Ιανουαρίου 2013 στις 8:14 μ.μ.

    Θα αφαιρέσετε κονδύλια που σπαταλώνται για την άνετη και πολυτελή διαβίωση του πολιτικού προσωπικού, αλλά και των λαθρομεταναστών, προκειμένου αυτά να διατεθούν στην κάλυψη βασικών αναγκών των σχολείων??????? Ιδού το ερώτημα κυρίες κύριοι ελαφροδεξιοί και νεοφιλελεύθεροι "νεο-δημο=πλουτο=κράτες" ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή