Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και συντοπίτης μας , κ. Ιωάννης Μπουτάρης απέστειλε χαιρετισμό προς στο τμήμα handball του Αμύντα Αμύνταιου, με τον όποιο συγχαίρει την ανδρική ομάδα για την πρόσφατη κατάκτηση του κυπέλλου Δυτικής Μακεδονίας και προτρέπει όλους  όσους περιβάλλουν και συγκροτούν  τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος, να συνεχίσουν απτόητοι προς την ίδια κατεύθυνση…

Χαιρετισμός Δημάρχου Θεσσαλονίκης
Ομάδα Handball Αμυνταίου
Νοέμβριος 2012

Με μεγάλη χαρά χαιρετίζω την ομάδα handball του Αμυνταίου και απευθύνω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου για την κατάκτηση του κυπέλλου Δυτικής Μακεδονίας.

Το Αμύνταιο, γενέτειρα της ελληνικής χειροσφαίρισης, και η ομάδα ανδρών Αμύντας, επανέρχονται με αυτήν τη διάκριση, και μάλιστα δυναμικά, στο προσκήνιο των αθλητικών επιτυχιών.
Με μακρά και ενεργή παρουσία στον αθλητισμό, η ομάδα handball, αποτελεί νησίδα στην ευρύτερη περιοχή, ενεργοποίησης της νεολαίας, προβολής του αθλητικού πνεύματος και ανάδειξης των δημιουργικών δυνάμεων.
Συγχαίρω και πάλι τους αθλητές του Αμύντα, αλλά και όσους συμβάλλουν και υποστηρίζουν την ομάδα, και εύχομαι πάντα διακρίσεις και επιτυχίες.


Γιάννης Μπουτάρης
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου