Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΡΟΖΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ




Ο δήμαρχος είπε: ( Αφού ο κ. Ρόζας δεν τόλμησε να έρθει, δεν θα κάνω κανένα σχόλιο.  Εξάλλου δεν με εκπλήσσει ο κ. Ρόζας με την ανεξαρτητοποίηση του, διότι από την εκλογή του ακόμα ήθελε να είναι Δήμαρχος αντί του Δημάρχου. Αλλά θα σας θυμίσω κάποια αποφθέγματα, ρητά και φράσεις σοφών ανθρώπων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί  ο  κ. Ρόζας ας δει πρώτα ποιοι εργάζονται στις επιχειρήσεις του και μετά ας αυτοπαραιτηθεί από παντού, γιατί αυτό πρέπει να κάνει. Και ένα δεύτερο. Ο μεγάλος ALBERT EINSTEIN είπε Δυο πράγματα είναι άπειρα στον κόσμο, το σύμπαν κι η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.) με αυτά ο κ. Δήμαρχος έκλεισε  το Θέμα. Όμως σε
δημοσιεύματα αυτού του είδους ο κ. Δήμαρχος έχει απαντήσει με την ομιλία του στην έναρξη του συνεδρίου των απανταχού Φλωρινιωτών και στις εκδηλώσεις της παμακεδονικής για όσους δεν το γνωρίζουν, και όσοι θέλουν μπορούν να μπούν στα blogs και να διαβάσουν αυτά που είπε ο κ. Βοσκόπουλος στις ομιλίες αυτές.

5 σχόλια:

  1. e re kotsamprelo pali patata ekanes. patises mpananoflouda me tis ipodeikseis ton anegefalon pou tous exeis san prostates. An eixan mialo aftoi ua exanan ta ptixia tous; alla ke esi mipos exeis parapano. Ekanes pali magga ton Vosko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά καθάρισε ο Δήμαρχος,με μία δήλωση που είχε ήδη κάνει από πέρισυ, για γεγονότα πολύ ρητά και πολύ συγκεκριμένα που γίνανε φέτος;
    Δηλαδή τί είχε πει πέρισυ,δεν καταλάβαμε;
    Εγώ, ως δήμαρχος και ως Γιάννης Βοσκόπουλος δεν θεωρώ ότι διώκομαι για κανέναν άλλο λόγο, εκτός από τους λόγους που κρίνει η δικαιοσύνη;
    Εγώ καταγγέλω ρητά και κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα;
    Ακούσαμε τίποτα τέτοιο, από τον κ.Δήμαρχο; Οχι δυστυχώς.
    Τί έγινε ρε λεβέντες της τσούσκας;
    Μετά από δηλώσεις των σκοπιανών που κάνανε ρεζίλι την Φλώρινα και την δικαιοσύνη, αυτό έχετε μόνο να ψελίσετε;
    Κάτι αυτονόητο, γενικό και τυπικό που μπορεί να είπε πέρισυ ή πρόπερσυ;
    Περισσότερα δηλαδή αν έλεγε,χάρη θα έκανε στους δημότες Φλώρινας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παραίτηση είναι ένα είδος ανόητης αυτοχειρίας ή ΟΧΙ;
    Θα το δείξει το βραχύ μέλλον!
    Το βέβαιο είναι ότι ο κ. Ρόζας έχει λάβει οριστική απόφαση με πλήρη επίγνωση των συνεπειών που μπορεί να προκύψουν και την ανάγκη αντιμετώπισης αυτών.
    (Βλ. Τίτλος «Ο κύβος ερρίφθη» στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ http://spirosiliadis.blogspot.gr/ )
    Πιστεύω ότι θα είναι φρόνιμο και από τις δύο πλευρές, να μην πυροδοτούν αέναες κόντρες σε μια εποχή που το μυαλό μας και η σκέψη μας θα πρέπει να την αναλώνουμε για την εξεύρεση κοινωνικοοικονομικών λύσεων απέναντι στους δημότες της Φλώρινας.

    Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΡΟΖΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xrostaei o kostakis? na kanoume erano gia to paidi. giati den tou daneizei o kollitos tou o kardiakos tou skulos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή