Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Αφηγηματικές τεχνικές – Δημιουργική γραφή»



Την Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013, ώρα 18.00 ως 21.30 μμ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ», πραγματοποιήθηκε η τέταρτη συνάντηση των μελών του Ομίλου
Εκπαιδευτικών για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία στο πλαίσιο του Προγράμματος για τον «Κριτικό Γραμματισμό» με εισηγητές τον κ. Τριαντάφυλλο Κωτόπουλο, Λέκτορα Ελληνικής και Παιδικής Λογοτεχνίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Φλώρινας, την κ. Άννα Βακάλη, Φιλόλογο, υποψήφια Διδάκτορα του Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας, και τον κ. Στέργιο Χαρισιάδη, Εκπαιδευτικό με μεταπτυχιακό τίτλο στη Δημιουργική Γραφή.
Οι εισηγητές παρουσίασαν με εξαιρετική επιτυχία στο κατάμεστο ακροατήριο το θέμα «Αφηγηματικές Τεχνικές – Δημιουργική Γραφή», με έμφαση στην παρουσίαση ενός βασικού θεωρητικού πλαισίου για τη Δημιουργική γραφή και πολλών εύστοχων πρακτικών εφαρμογών.
Το επόμενο μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013, με εισηγητή τον κ. Σταύρο Γρόσδο, Σχολικό 
Σύμβουλο Π.Ε. 5ης  Περιφέρειας Πέλλας, με Μεταπτυχιακό στη Διδακτική της Γλώσσας, υποψήφιο Διδάκτορα στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής Θεσσαλονίκης του Α.Π.Θ. στη θεματική της Δημιουργικής Γραφής και θέμα: «Εργαστήρι Λογοτεχνίας: Η Απόλαυση της Ανάγνωσης».
Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Κωνσταντίνος Ντίνας
Καθηγητής Γλωσσολογίας της Ελληνικής Γλώσσας και της Διδακτικής της
Πρόεδρος Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας
ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Κωνσταντία Βαϊρινού
Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Φλώρινας
Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας
Άννα Πολατίδου
Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου