Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη ΦλώριναςΟι διακρίσεις που φέρνει στη Φλώρινα το άθλημα της ξιφασκίας συνεχίζονται, γεμίζοντας μας όλους υπερηφάνεια.

Συγκεκριμένα, στους αγώνες της α’ ενότητας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος U-13 (Παμπαίδων – Παγκορασίδων) και στο ξίφος μονομαχίας, αθλητές και αθλήτριες του Ο.ΞΙ.Φ. κατέκτησαν μετάλλια και ειδικότερα: στα αγόρια Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2013 αναδείχθηκε ο Ηλίας Γεωργιάδης και στα κορίτσια η Ζωή Μοσχοπούλου, ενώ η Έλενα Ντώνου κατέκτησε στην 3η θέση. Στα ομαδικά, την πρώτη θέση κέρδισαν οι ομάδες του Ο.ΞΙ.Φ. με τους Γεωργιάδη – Παπαδόπουλο – Ντώνο - Γιαννάκη και Μοσχοπούλου – Ντώνου – Κεβρεκίδου – Χατζάρα.
Παράλληλα, στους ίδιους αγώνες, ο Στέφανος Χατζόπουλος της Γ.Ε.Φ. κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη σπάθη και η Ελένη Δήμκου, επίσης της Γ.Ε.Φ., το χάλκινο μετάλλιο στη σπάθη.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες, καθώς και σε όσους και όσες αγωνίστηκαν, πετυχαίνοντας καλά πλασαρίσματα.
Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους συλλόγους τους, καθώς και στους προπονητές τους, για το σημαντικό έργο που επιτελούν χρόνια τώρα, επ’ ωφελεία της νεολαίας μας.
Φλώρινα, 15 Ιανουαρίου 2013
Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου