Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

3 μετάλλια - 2 Βαλκανικά εισιτήρια για τον Α.Σ. “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”


Με ένα (1) ασημένιο και δυο (2) χάλκινα μετάλλια, επέστρεψε την Δευτέρα από την Αθήνα η αποστολή του συλλόγου Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας, όπου συμμετείχε, με πενταμελή ομάδα, στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε, που έγινε στις 2&3/2/2013 στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ και στο κλειστό γυμναστήριο  ΔΑΙΣ στο Μαρούσι Αττικής.
Συγκεκριμένα το Ασημένιο μετάλλιο, κατέκτησε η Φωτεινή Παλιογιάννη στο kumite και στην κατηγορία 2003 -30kgr, με ταυτόχρονη πρόκριση για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που θα γίνει στην Σερβία στις 30&31/3/2013. Χάλκινο μετάλλιο, επίσης στο kumite και στην κατηγορία 2003 -40kgr και με πρόκριση στο Βαλκανικό πήρε και ο Τραϊανός Αναστασίου. Χάλκινο μετάλλιο επίσης κατέκτησε και ο Λουκάς Σιώκης στα kata 2004.
Οι αθλητές μας Βασίλης Αμβράσης και Νικόλαος Μπακάλης δεν κατάφεραν κάποια διάκριση όμως είχαν καλά πλασαρίσματα και αποκόμισαν μεγάλη αγωνιστική εμπειρία για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Συλλόγου.
Την αποστολή συνόδευσαν ο πρόεδρος Τσαρτσιταλίδης Κίμων και ο προπονητής Κορομπίλης Νίκος.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος):   Όλοι οι αθλητές μας εντυπωσίασαν με την άριστη τεχνική και δύναμή τους, αλλά και με το ήθος τους και το σεβασμό απέναντι στους συναθλητές τους. 
Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές μας για τις εκπληκτικές τους ικανότητες αφού κάθε μετάλλιο που κέρδισαν ήταν μέσα από τεράστιες κατηγορίες αθλητών. Κι αυτοί όντως είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές Ελλάδος!!! Αυτοί που θα μας εκπροσωπήσουν με την Εθνική ομάδα το Μάρτιο στο Βελιγράδι στους Βαλκανικούς αγώνες.
Να τονίσουμε ότι οι συμμετοχές ήταν, 1058 αθλητές, 120 σωματεία, απ’ όλη την Ελλάδα.
Κορομπίλης Νίκος (προπονητής): Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με την απόδοση των αθλητών μας, που ανεβαίνει διαρκώς και παίρνει ώθηση από τα εκπληκτικά αποτελέσματα, θέτοντας βάσιμους νέους στόχους για το Βαλκανικό και Πανευρωπαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου