Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας από τις ΣΑΡΙΣΕΣ



Το Σάββατο 2/2/13 μετά τον αγώνα με τα Γιάννενα οι ΣΑΡΙΣΕΣ έκοψαν την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα για το 2013. Η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα αγώνων του Συλλόγου στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας παρουσία πολλών αθλητών και γονέων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Άμπας Βασίλειος και ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Καραγκιοζίδης Θεοδόσιος.

Στην αρχή ο Πρόεδρος κ. Λυγούρας Γεώργιος μίλησε για την ανάπτυξη του Συλλόγου και την πρόοδο που έχει σημειώσει μέχρι τώρα, τόνισε τις αγωνιστικές και οργανωτικές επιτυχίες του 2012 και ευχήθηκε τα καλύτερα για αθλητές και γονείς για το 2013. Ευχαρίστησε επίσης τους φορείς της πόλης μας, Περιφέρεια και Δήμο για τη συμπαράσταση και την ενίσχυση, όπως και όλους όσους συμπαρίστανται ηθικά και υλικά στην όλη προσπάθεια για την ανάπτυξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην περιοχή μας.
Στη συνέχεια οι επίσημοι προσκεκλημένοι εκδήλωσαν το θαυμασμό τους για την πρόοδο των ΣΑΡΙΣΩΝ και δήλωσαν τη συμπαράστασή τους σε κάθε προσπάθεια που αποφέρει εκτός από την άθληση των νέων και την προβολή της Φλώρινας.
Ο τυχερός της πίτας ήταν ο νεαρός Ντούρος Λάζαρος, γιος της αθλήτριας του Συλλόγου Ζήσης Φιλιώ, ο οποίος κέρδισε ένα δώρο, προσφορά του χορηγού των ΣΑΡΙΣΩΝ κ. Παπαγιάννη Β., ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου «Η γωνιά».
Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους μικρούς και μεγάλους για το 2013 υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου