Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 04-02-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύσκεψη των φορέων για τον καθορισμό των επόμενων κινήσεων για την παραμονή των Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Φλώρινα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Ηλιάδη.
Η σύσκεψη αυτή, πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της σύσκεψης, που είχε συγκαλέσει την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, μετά την ανακοίνωση του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» από το Υπουργείο Παιδείας.
Στη σημερινή συνάντηση, αποφασίστηκε οι δύο Βουλευτές της Φλώρινας να κλείσουν άμεσα ραντεβού με τον Υπουργό Παιδείας ή και με το Γραφείο του Πρωθυπουργού και οι εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. να ετοιμάσουν το απαραίτητο υπόμνημα, όπου με στοιχεία θα τεκμηριώνεται η ορθή λειτουργία των Τμημάτων στη Φλώρινα.
Μετά την κατάθεση των υπομνημάτων, θα δημιουργηθεί ένα κοινό υπόμνημα το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, καθώς και τους λόγους αναγκαιότητας ύπαρξης των Τμημάτων στη Φλώρινα και το οποίο θα πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην αναγκαιότητα διεκδίκησης αυτοδιοίκητου Πανεπιστημίου στην πόλη της Φλώρινας και στην άμεση κινητοποίηση των φορέων, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου