Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε για τον Αριστοτέλη…

Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε για τον Αριστοτέλη, ο οποίος επικράτησε στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των play off του Βελβεντού με 82-72, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των αγώνων (στις δύο νίκες προκρίνεται στον «τελικό» των play off, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα φτάσει στις δύο νίκες ανάμεσα στην 2η Καστοριά και την 3η ομάδα της Σιάτιστας). Να υπενθυμίσουμε πως ο Αριστοτέλης θα δώσει όλους τους αγώνες μέσα στη Φλώρινα, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κερδίζοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων των φιλάθλων.
Αν και ο χθεσινοβραδινός αγώνας στο κατάμεστο για άλλη μια φορά ΔΑΚ Φλώρινας, ξεκίνησε με τους χειρότερους δυνατούς «οιωνούς», με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-7 στην αρχή του παιχνιδιού, η συνέχεια ανήκε στον Αριστοτέλη, δείχνοντας τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.
Η ομάδα της Φλώρινας έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα, φτάνοντας τη διαφορά και στους 14 πόντους, αλλά κάπου εκεί επήλθε και η «χαλαρότητα» για συντήρηση δυνάμεων, κάτι που οδήγησε τους φιλοξενούμενους να «ροκανίσουν» τη διαφορά, φέρνοντας την στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στους 6 πόντους (51-45).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο, παίζοντας με «σοβαρότητα» και συγκεντρωμένοι οι παίχτες του Τέλη Μαυρουδίου, κατάφεραν και πάλι να αυξήσουν τη διαφορά και να αποτρέψουν κάθε ενδεχόμενο ανατροπής του σκορ. Η τελική νίκη με 82-72 ήρθε πολύ φυσιολογικά και ουσιαστικά χωρίς να «πατήσει γκάζι» η ομάδα της Φλώρινας, κρατώντας ίσως δυνάμεις» για τον «μεγάλο τελικό» του πρωταθλήματος. Επιθετικά, ο Τούζος για άλλη μια φορά έδειξε αξιοπιστία στις εκτελεστικές του δυνατότητες, πετυχαίνοντας 20 πόντους με 3 τρίποντα, ενώ τον ακολούθησε ο Σιδηρόπουλος με 13, ο Παπούλιας με 12, ο Μαυρουδίου με 10 και οι Κέκελης - Παπαδόπουλος με 9.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-18, 20-12, 13-15, 31-27
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: ΤΟΥΖΟΣ 20(3), ΜΑΥΡΟΥΔΙΟΥ 10(1), ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 13, ΚΕΚΕΛΗΣ 9, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ 12, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 9, ΦΥΝΤΑΝΗΣ 7(1), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου