Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

"Ανεπιθύμητος" ο Σ.Σιμόμουλος


Η ΝΟ.Δ.Ε Φλώρινας είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τη στάση του κυρίου Σιμόπουλου  Γ. Γραμματέα  του υπουργείου έργων & υποδομών, ο οποίος επισκέφθηκε την περιφερειακή μας ενότητα και η νομαρχιακή επιτροπή ενημερώθηκε για την παρουσία του λίγο πριν την αναχώρηση του.
Για την ακρίβεια είναι η πρώτη φορά μετά τις εκλογές, που κυβερνητικό στέλεχος και μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. επισκέπτεται τη Φλώρινα και τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες. Η ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας δεν είναι ούτε μαριονέτα  ούτε διακοσμητικό στοιχειό κανενός, ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.
Ο κύριος Σιμοπουλος με την ιδιότητα του μέλους τις πολιτικής επιτροπής είναι ανεπιθύμητος στην Φλώρινα, από δω και στο εξής δηλώνουμε απερίφραστα πως το ίδιο θα ισχύει για κάθε στέλεχος που θέλει να επισκέπτεται τη Φλώρινα και θα παρακάμπτει το κόμμα.

ΝΟ.Δ.Ε  ΦΛΩΡΙΝΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Μόνο μαριονέτα ειναι η ΝΟΔΕ Φλώρινας που τις κουνάει τα χεράκια ο Σταθίκας. Τα παράπονα σας λοιπόν πρόεδρε της ΝΟΔΕ στον αρχηγό σας...... τον Στάθη .... Κατά τα αλλά υπάρχει ΝΟΔΕ στην Φλώρινα;;;; Μια αποτυχία είστε κύριε Πρόεδρε όπως λένε όλοι στις παρέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή