Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΑΓΡΟΤΩΝ



H Διεύθυνση Οικονομικών της ΕΑΣ Αμυνταίου ενημερώνει ότι όσοι παραγωγοί προσκόμισαν τα τιμολόγια τους για την επιστροφή ΦΠΑ αγροτών στην ΕΑΣ Αμυνταίου, κατόπιν επικοινωνίας με τη ΔΟΥ Φλώρινας – Αμυνταίου, θα πρέπει οπωσδήποτε εντός της εβδομάδος να μας προσκομίσετε επιπλέον δικαιολογητικά:
1. Για τιμολόγια πάνω από 1000€ θα πρέπει να αποδεικνύεται ο τρόπος πληρωμής προσκομίζοντας είτε απόδειξη πληρωμής, είτε αντίγραφο επιταγής, είτε αντίγραφο του βιβλιαρίου σας όπου φαίνεται η κατάθεση.
2. Εάν δεν έχετε πληρωθεί από τις εταιρείες – εμπόρους που παραδώσατε τα προϊόντα έως και σήμερα , πρέπει να συμπληρώσετε μια υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία σας, όπου θα αναφέρει ότι δεν έχετε εισπράξει χρήματα.
3.Εάν έχετε προϊόντα που απαιτείται αλωνισμός, (αραβόσιτος – σιτηρά-όσπρια-πατάτα-τριφύλλι), θα πρέπει να μας προσκομίσετε είτε τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών του Αλωνιστή είτε μια υπεύθυνη Δήλωση με τα στοιχεία σας όπου εσείς θα δηλώνετε υπεύθυνα τα στοιχεία του αλωνιστή (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ΑΦΜ, τόπο κατοικίας), τα στρέμματα που σας αλώνισε και το ποσό που πληρώσατε.
4. Εάν έχετε αλωνίσει με δικό σας μηχανικό μέσο, πρέπει να συμπληρώσετε Υπεύθυνη Δήλωση με τα στοιχεία σας, όπου θα δηλώνετε ότι αλωνίσατε με δικό σας μέσο.
Για πληροφορίες ,οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση  Οικονομικών , στα εξής  τηλέφωνα:  23860-23813 και 23860-23835.
Υπεύθυνη :  κ. Μαύρου Ουρανία
           Με εκτίμηση,
Για την ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Ρωμανίδου Πολυξένη
                                                       Διευθύντρια Οικονομικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου