Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΟΛΕΥΤΗ Ν.Δ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ




                                                                                                

                                                                                                                          Φλώρινα 23/03/2013   
                                                                                           
                                                                                                                 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με ανακοίνωση της κ. Ραχήλ Μακρή για τη συνάντηση των Βουλευτών της Ν.Δ. κ.κ. Κωνσταντινίδη και Παπαδόπουλο με τον Υφυπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Παπαγεωργίου, ο κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης  δήλωσε τα εξής:


«Η κ. Μακρή δεν πληροφορήθηκε, δεν άκουσε, δεν είδε τίποτα. Το φυσικό αέριο, τα φωτοβολταϊκά, οι ανεμογεννήτριες, η γεωθερμία και άλλες μορφές ενέργειας δε φαίνεται να την απασχολούν. Ούτε βέβαια η απεξάρτηση από το πετρέλαιο και η ενεργειακή θωράκιση της χώρας.
Δεν εκπλήσσομαι καθόλου.
Ή δεν γνωρίζει ή ακολουθεί πιστά τον αρχηγό της σε επίδειξη λαϊκισμού.
Έχει  όμως δίκιο όταν λέει πως ¨η αλήθεια είναι ότι ο αγωγός δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα υλοποιηθεί¨. Εμείς το είπαμε αυτό και το ξεκαθαρίσαμε. Ας μη κάνει πως δεν καταλαβαίνει ή αν πραγματικά δε μπορεί να καταλάβει ας αναζητήσει βοήθεια. Η υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας – Αλβανίας – Ιταλίας για τον Αδριατικό Αγωγό (ΤΑP) είναι η αξιόπιστη πρόταση προς το Αζερμπαϊτζάν που το καλοκαίρι  θα επιλέξει την καλύτερη προσφορά.
Ο κ. Παπαγεωργίου δεσμεύτηκε ότι, αν το Αζερμπαϊτζάν προκρίνει τον TAP, όρος της συμφωνίας θα είναι η δημιουργία τοπικού δικτύου παροχής φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία.
Προετοιμαζόμαστε για να μη δούμε μια μεγάλη ευκαιρία να περνάει από μπροστά μας και να χάνεται. Εκτός αν ο Πάνος Καμμένος και ο εξ αγχιστείας συνεταίρος του Αλέξης Τσίπρας έχουν ένα εξίσου επιτυχημένο εναλλακτικό σχέδιο με αυτό που διέσωσε την Κύπρο. 
Για μένα η στάση της κ. Μακρή δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις και διεξόδους στα προβλήματα. Το φυσικό αέριο αποτελεί μία πολύ σοβαρή εναλλακτική πρόταση στην ενεργειακή κατανάλωση και όχι μόνο.
Την καλώ λοιπόν να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και να μην ανησυχεί. Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου οι συμπολίτες μας ξέρουν και κρίνουν πάντα ακριβοδίκαια».      


                                                                                              Από το Πολιτικό Γραφείο

1 σχόλιο:

  1. H Raxil Makri moy fainetai den mporei na antilifthei thn pragmatikothta...mia emfanis prospatheia ginetai na parameinei h Dutikh Makedonia energeiako kentro kai h idia to antikrouei? Exei na proteinei kati kalutero apo to na askei anousia antipoliteush? Bravo Stathi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή