Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Στο ρελαντί οι άντρες του Αμύντα

 
Χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση, ο Αμύντας Αμυνταίου επιβλήθηκε στο γηπέδου του, 32-23 του νεανικού ΑΟΚ, παρατείνοντας τον ενδιαφέρον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφού 3 ομάδες (Παναιτωλικός 19β., Αναγέννηση Άρτας 19β., Αμύντας Αμυνταίου 18β.) ερίζουν για την κατάκτηση της πρώτης του 4ου ομίλου της Β Εθνικής Ανδρών, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2.

Η ομάδα του Ζαφείρη Μπεκερίδη, παρουσιάζοντας πλουραλισμό στο σκοράρισμα, καθώς οι 10/13 παίκτες χρήσθηκαν σκόρερ, με κορυφαίο τον Δημήτριου 9γκ., ήλεγξαν από την αρχή το παιχνίδι και με διαδοχικά σερί έκλεισαν το ημίχρονο, με διαφορά 6τερμάτων (16-10) από τον ΑΟΚ, από τον οποίο ξεχώρισε ο Τσαμουρίδης, που σημείωσε τα 16/23 τέρματα της ομάδας του.
Οι γηπεδούχοι, έδειξαν διάθεση και στο δεύτερο μέρος, με καλή αμυντική προσαρμογή οδήγησαν σε πολλά λάθη τους παίκτες του Αβραάμ Μιχαηλίδη, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν με ουσιαστικό τρόπο στην επίθεση, εκτοξεύοντας την διαφορά σε διψήφιο νούμερο 30-18 στο 52λ.
Στον υπολειπόμενο χρόνο, η ομάδα της Κοζάνης με επιμέρους σκορ 5-2, κατάφερε να ψαλιδίσει τη διαφορά στο -9 (32-23), που αποτυπώθηκε και στο τελικό σκορ..
Στα αξιοσημείωτα , οι παίκτες των δύο ομάδων ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση χωρίς να παρατηρηθούν με δίλεπτη αποβολή.
Σε δηλώσεις του ο παίκτης του Αμύντα Σταύρος Παπαϊωάννου τόνισε: «Η ομάδα διανύει πολύ καλή περίοδο, καθώς προέρχεται από σερί 6 νικών, γεγονός που μας κρατά ζωντανούς στο κυνήγι της 1ης θέσης.
Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο Αγρίνιο, απέναντι στο Παναιτωλικό, στο οποίο θα πάμε χωρίς άγχος να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
Δεκάλεπτα: 7-4, 10-7, 16-10 (ημίχρονο), 23-15, 30-18, 32-23
Διαιτητές: Κοτζαφίλιου Α. - Κοτζαφίλιου Κ.
Αμύντας Αμυνταίου (Ζ. Μπεκερίδης): Λιάσης (τφ), Κάντσης 3, Παπαϊωάννου 2, Δημητρίου 2, Τόιτος 3, Θωμαΐδης 1, Χατζηπέτρου 4, Παναγιωτίδης 6, Κοσμίδης 1, Γιαννιτσόπουλος 2, Ηλίας 1, Ζαφειρίδης.
Δίλεπτες Αποβολές:- Πέναλτι: 2/1
ΑΟΚ (Α. Μιχαηλίδης): Τσαμουρίδης 16, Τραγιάς 1, Σαρατσης, Τσιτλακίδης 2, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Βαβουλίδης, Σμίλι 2, Κουτσογεωργόπουλος, Κοζιάκης, Τολίκας 2, Μαμάτσιος.
Δίλεπτες Αποβολές: - , Πέναλτι: 0/0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου