Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Γ. Αντωνιάδης: «Κινδυνεύει η τηλεθέρμανση της Φλώρινας»



Το φόβο του πως η τηλεθέρμανση της Φλώρινας θα κινδυνέψει, εξαιτίας της απόφασης των ενεργειακών δήμων να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της υπουργικής απόφασης για τον τοπικό πόρο, εξέφρασε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Αντωνιάδης σε συνέντευξη Τύπου. 
Παράλληλα τόνισε πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος και του «παγώματος» του τοπικού πόρου ίσως κινδυνέψει και η χρηματοδότηση της τηλεθέρμανσης του Αμυνταίου, αλλά και άλλα μεγάλα έργα τα επόμενα 2-3 κρίσιμα χρόνια. Γι’ αυτό ζήτησε να υπάρξει άμεσα συνεργία μεταξύ της Περιφέρειας και των ενεργειακών δήμων.
Αφορμή για τη συνέντευξη αποτέλεσε η εκλογή του κ. Αντωνιάδη στη θέση του πρόεδρου της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων, αντικαθιστώντας τον Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα, η έδρα του οργάνου αυτού θα είναι ουσιαστικά η Φλώρινα και τυπικά η Αθήνα, ενώ στόχος του είναι η διεθνοποίηση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Ακόμα, ο κ. Αντωνιάδης μίλησε για το δρόμο Φλώρινα – Πτολεμαίδα, τονίζοντας πως αν δεν ξεκινήσει άμεσα η μελέτη τότε το έργο θα κινδυνέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου