Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

συνεδρίασε την Τρίτη 21 Μαΐου 2013 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας                                                                                                         
Φλώρινα, 22-05-2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Φλώρινας κ. Μιχάλη Καρακόλη συνεδρίασε την Τρίτη 21 Μαΐου 2013 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας, με σκοπό τη λήψη μέτρων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι εμπλεκόμενοι φορείς και εθελοντικές οργανώσεις  και συζητήθηκαν αναλυτικά τα παρακάτω θέματα:

ü  Η υλοποίηση έργων και εργασιών για τον προληπτικό καθαρισμό της βλάστησης σε συνεργασία με τις κατά τόπους δασικές υπηρεσίες,
ü  Η ετοιμότητα του δυναμικού και των μέσων για τη διάθεση τους για την υποβοήθηση του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος στην καταστολή των δασικών πυρκαγιών,
ü  Ο συντονισμός σε τοπικό επίπεδο για τη διαχείριση των συνεπειών που προκαλούνται από τις δασικές πυρκαγιές με ειδική αναφορά στην υλοποίηση δράσεων για την οργανωμένη απομάκρυνση πολιτών.
Ο κ. Καρακόλης έκανε αναφορά στην ετοιμότητα του Δήμου και ζήτησε την αγαστή συνεργασία όλων των φορέων, ώστε και να αποφευχθούν οι δασικές πυρκαγιές, αλλά και σε περίπτωση εκδήλωσής τους να υπάρξει άμεση καταστολή αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου