Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Τ.Ο. Κοζάνης: Συμμετοχή στην Εθνικιστική δράση στα διόδια όλης της χώρας.






Την Μ. Παρασκευή 3 Μαΐου 2013, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Κοζάνης βρέθηκε στα διόδια του Πολύμυλου, συμμετέχοντας στην Πανελλήνια δράση της Χρυσής Αυγής σε όλα τα διόδια της χώρας, από τον Έβρο ως την Κρήτη.


Μοιράσαμε εφημερίδες, φυλλάδια και άλλο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στους διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν θετική αντίδραση προς τους συναγωνιστές με κορναρίσματα, χαιρετισμούς και θερμές επευφημίες.

Μια ακόμη απόδειξη ότι ο Ελληνικός λαός αγκαλιάζει το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα παρά το λυσσαλέο πόλεμο και τα ύπουλα χτυπήματα που δεχόμαστε από όλα τα κόμματα και τα από-κόμματα του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου". Σύντομα, όλοι οι πολέμιοι μας θα χάσουν τη μιλιά τους και τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν δουν στην κάλπη την πραγματική δύναμη της Χρυσής Αυγής.


Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυναμικά τις ενημερωτικές τις δράσεις σε όλο το νομό Κοζάνης, όλα τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο για το κίνημα μας είναι θετικά, οι Έλληνες αφυπνίζονται και αντιλαμβάνονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κίνημα που μπορεί να ξεβρομίσει τον τόπο από την κόπρο της μεταπολίτευσης και δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω μέχρι την Τελική Νίκη !!!

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ !!! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ !!!

Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή,
Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου