Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Παιδικές χαρές-καρμανιόλες στην Καστοριά.



Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων πολλών συμπολιτών μας από την Καστοριά, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις παιδικές χαρές της πόλης μας.

Ο Δήμος Καστοριάς έχει αφήσει στο έλεος του Θεού τις παιδικές χαρές, χωρίς την παραμικρή συντήρηση, χωρίς στοιχειώδη προστατευτικά μέτρα και χωρίς καν να μπει στον κόπο κάποιος
άνθρωπος του Δήμου να  εντοπίσει και να καταγράψει τα προβλήματα και να δώσει άμεσα λύσεις. Προφανώς έχει γίνει δέκτης παραπόνων ο Δήμος Καστοριάς για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις παιδικές χαρές ευθύνης του, αλλά κανένας δεν ενδιαφέρεται.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που μας έστειλαν συμπολίτες μας από τις παιδικές χαρές στο Ντολτσό (κούνιες) και από αυτή πλησίον του Πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας.
Σάπια ξύλα, σπασμένες κούνιες, σίδερα σκουριασμένα από την υγρασία, πίροι που στερεώνουν τις κούνιες να έχουν φύγει από τη θέση τους, ετοιμόρροπες τσουλήθρες που αιωρούνται σχεδόν στον αέρα, φθορές σε παιχνίδια κλπ. είναι η άθλια εικόνα στις παιδικές χαρές της Καστοριάς και τρέμουμε στην ιδέα ότι κάποια στιγμή ένα παιδάκι θα χτυπήσει σοβαρά από την ανευθυνότητα του Δήμου και μετά θα τρέχουν όλοι. Το ζήτημα όμως είναι να προλάβουμε μια κατάσταση και όχι να γινόμαστε μετά Χριστόν προφήτες.
Με ελάχιστο κόστος θα μπορούσε ο Δήμος Καστοριάς να συντηρήσει τις παιδικές χαρές αξιοπρεπέστατα και να μη βάζει σε κίνδυνο τη ζωή των μικρών παιδιών που ανέμελα παίζουν και διασκεδάζουν.


Τ.Ο. Καστοριάς, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου