Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ανάκληση της απόφασης των 19.000 ευρώ για το περίπτερο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

Κύριε Περιφερειάρχη και Πρόεδρε της οικονομικής επιτροπής, 
μετά από δημοσίευμα στο τοπικό sitekozan.gr(http://www.kozan.gr/?p=122491#more-122491) πληροφορήθηκα την έγκριση προϋπολογισθείσας δαπάνης 19.000,00ευρώ για τη μίσθωση, διαμόρφωση και λειτουργία περιπτέρου της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην 29η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση στα Κοίλα Κοζάνης. 

Επικοινώνησα τηλεφωνικά με μέλος της οικονομικής επιτροπής κ. Βασίλη Κούτσιανο, ο  οποίος και επιβεβαίωσε το αληθές της είδησης. 
Σεβόμενος ασφαλώς τη λειτουργία και το θεσμικό ρόλο του συγκεκριμένου οργάνου, θεωρώ ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν συνειδητοποιήσατε - και το εννοώ - το ύψος της ενίσχυσης και πολύ περισσότερο την κατανομή της δαπάνης.
Και εξηγούμαι: κόστος 4.053,00ευρώ για ενοικίαση 73τμ και τα υπόλοιπα 14.947,00ευρώ για διαμόρφωση και λειτουργία περιπτέρου!! 
Είναι δυνατόν τις μέρες που διανύουμε να εγκρίνουμε με τόση ευκολία δαπάνες που προέρχονται απο το στέρημα των Ελλήνων πολιτών;
Έτσι λοιπόν θα σας πρότεινα, διότι έχετε την δυνατότητα αυτή, να επαναφέρεται το θέμα προς ψήφιση, αλλά αυτή τη φορά ασφαλώς με αρνητική εισήγηση.
Θέλω να πιστεύω ότι τόσο εσείς όσο και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής που ψήφισαν θετικά, θα αναγνωρίσουν το σφάλμα τους.
Αν θέλετε να στηρίξετε το εκθεσιακό των Κοίλων υπάρχουν κι άλλοι τρόποι πιο ξεκάθαροι και  πέραν αυτών που μας έχετε συνηθίσει.

Με τιμή
Βαγγέλης Σημανδράκος
Περιφερειακός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου