Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινά το 5ο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός» διοργανώνει φέτος το 5ο Μουσικό Φεστιβάλ Φλώρινας, το οποίο θα διεξαχθεί τοτριήμερο 6,7,8 Σεπτεμβρίου 2013 στο Νέο Πάρκο Φλώρινας.
Το Φεστιβάλ έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένα «βήμα» για τους ντόπιους μουσικούς και τραγουδιστές (έχουν περάσει από αυτό οι περισσότεροι), «αγκαλιάζοντας» κάθε χρόνο τους Φλωρινιώτες καλλιτέχνες, παλιούς και νέους, οι οποίοι παρουσιάζουν ένα μέρος της δουλειάς τους μπροστά στους συντοπίτες τους.
Στόχος του Συλλόγου είναι το Φεστιβάλ να γίνει «θεσμός» ως έχει (συμμετέχοντας σε αυτό μουσικοί και τραγουδιστές που ζουν ή κατάγονται από τη Φλώρινα) και παράλληλα να ξεκινήσει (από τη νέα χρονιά) ένα ακόμη μεγαλύτερο Φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, κάτι το οποίο λείπει από την πόλη της Φλώρινας.

Φέτος συμμετέχουν στο Φεστιβάλ αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι, τόσο στη βραδιά ροκ μουσικής όσο και σε αυτή του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, όπου θα πάρουν μέρος και ορισμένα πολύ ταλαντούχα παιδιά 16-17 χρονών για πρώτη φορά, που αξίζουν το χειροκρότημα και τη συμπαράσταση των συμπολιτών μας. Δε θα λείπει και φέτος η λεγόμενη «μέρα του κοινού», όπου «έμπειροι» μουσικοί και τραγουδιστές θα διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους φίλους της μουσικής, με γνωστά λαϊκά τραγούδια, στο «πανηγυρικό» κλείσιμο του Φεστιβάλ την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.
Σας περιμένουμε όλους για να τραγουδήσουμε, να χειροκροτήσουμε τους ντόπιους καλλιτέχνες και τα νέα παιδιά, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε για τρεις μέρες γεμάτες μουσική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου