Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

O Σταύρος Τουτζιαράκης στην προπόνηση του παιδικού τμήματος μπάσκετ του "Αριστοτέλη"Στην προπόνηση του παιδικού τμήματος μπάσκετ του Φ.Σ.Φ. "Ο Αριστοτέλης" βρέθηκε ο Σταύρος Τουτζιαράκης, ο Φλωρινιώτης επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής που φέτος αγωνίζεται στο Σουηδικό πρωτάθλημα στους Solna Vikings.

Ο Σταύρος ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα του "Αριστοτέλη" Φλώρινας. Το  2002 μεταγράφηκε στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη έως το 2007 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Αμαρουσίου για 2 χρόνια ενώ έπαιξε και στην Α.Ε.Κ. την σεζόν 2009-10. Ακολούθησε ο Ίκαρος Καλλιθέας, Ικαρος Χαλκίδας και ΟΦΗ.
Ξεχωρίζει για το ύψος του και την κυριαρχία του μέσα στην ρακέτα ενώ έχει και συμμετοχές στις μικρές ομάδες της ΕΘνικής Ελλάδος.

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΦΣΦΑ ευχαριστεί τον Σταύρο για την παρουσία του και του εύχεται να είναι υγιής και με πολλές επιτυχίες στην καριέρα του. 
Οι νεαροί παίχτες του Αριστοτέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον ύψους 2.10 σέντερ, να  παρακολουθήσουν κινήσεις κοντά στη ρακέτα, να ασκηθούν και να συζητήσουν μαζί του.
ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"
FILEKPEDEFTIKOS SILLOGOS FLORINIS "O ARISTOTELIS"
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ | EST. 1941
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 2012 | ATHENS ACADEMY AWARD 2012
Πλατεία 7 Ηρώων | 7 Heroon Sq., 
ΦλώριναΕλλάς | Florina, Hellas | GR 53100 
Τ & F 23850 22754 - E aristotelisfsf@yahoo.gr Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου