Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Τις τηλεθερμάνσεις έπρεπε να τις ψηφίσουν όλοι…..Το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου δεν έγινε γιατί η αντιπολίτευση ισχυρίστηκε πως....
έχει παραιτηθεί η Δημοτική Αρχή και δεν έχει το δικαίωμα να παίρνει αποφάσεις. 
Νομίζουμε ότι αυτό είναι λάθος γιατί δεν μπορεί να υπάρχει ακυβερνησία μέχρι να γίνουν αποδεκτές ή όχι οι παραιτήσεις και να γίνουν εκλογές και βέβαια να ορκιστεί η νέα Δημοτική Αρχή (όποια και αν είναι αυτή). Δεν ξέρουμε τι γίνεται στην περίπτωση των εκλογών αλλά τουλάχιστον μέχρι να γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις ο Δήμος πρέπει να δουλεύει κανονικά.
Το χειρότερο είναι που μάθαμε ότι η αντιπολίτευση δεν παραβρέθηκε ούτε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για την ανάθεση των μελετών για τηλεθερμάνσεις στα χωριά.
Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ψήφισαν την τροποποίηση του προϋπολογισμού για να βρεθούν χρήματα για τις μελέτες των τηλεθερμάνσεων και τώρα βρήκαν αφορμή να μην ψηφίσουν ούτε την ανάθεση των μελετών.
Το έργο της τηλεθέρμανσης στα χωριά είναι σημαντικό για όλους μας και πρέπει να το στηρίξουμε όλοι. Όταν πρόκειται για το συμφέρον της περιοχής πρέπει να αγωνιζόμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου