Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ικανοποίηση στον Άρη για τη φιλοξενία στη Φλώρινα (video)

Την απόλυτη ικανοποίηση από τη φιλοξενία και την προετοιμασία τους στη Φλώρινα εξέφρασαν ο πρόεδρος και ο προπονητής του ΑΡΗ, στη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Τύπου της ομάδας, του δήμου Φλώρινας και του Αριστοτέλη. Όπως τόνισε μάλιστα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης «είμαστε σίγουροι ότι θα ερχόμαστε κάθε χρόνο και προτείνουμε σε όλες τις ομάδες, όλων τωνπΠρωταθλημάτων και όλων των αθλημάτων, να προτιμήσουν τη Φλώρινα». 



Ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, τόνισε στις δηλώσεις του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, τον κ. Αρβανίτη, γιατί επέλεξε την Φλώρινα για την προετοιμασία της ομάδας του ΑΡΗ. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται μια μεγάλη ομάδα στην πόλη μας. Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, γιατί η Φλώρινα εξαιτίας του ΑΡΗ, αγάπησε το μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι το άθλημα που βοήθησε πολύ την γενιά μας, την έχει τραβήξει από τις κακές συνήθειες και ασχολούμαστε με αυτό. Συμπαρασταθήκαμε στη διαδικασία της προετοιμασίας του ΑΡΗ και οικονομικά, αλλά και με προσωπική δουλειά. Ο κ. Καραγκιοζίδης έχει ασχοληθεί προσωπικά πολλές ημέρες, ώστε ο ΑΡΗΣ να έχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Δε σας κρύβω ότι με την πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, σε συνεργασία με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, βάλαμε δύο καινούριες μπασκέτες, που ήταν απαραίτητες για το γήπεδο. Πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά σε χώρους για τη σωστή προετοιμασία του ΑΡΗ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου που γυμνάζεται η ομάδα του ΑΡΗ, τον κ. Διαφωνίδη, που έχει παραχωρήσει τα μηχανήματά του για τις καθημερινές προπονήσεις που χρειάζεται η ομάδα. Καλωσορίζουμε τον κ. Πρόεδρο του ΑΡΗ. Έχουμε πολλούς οπαδούς του ΑΡΗ στην πόλη μας, που αγαπούν την ομάδα αυτή και το μπάσκετ, όπως την αγαπάει και όλη η Φλώρινα».
Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, δήλωσε: «Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Φλώρινας και το ΔΣ για τη φιλοξενία και για όλες τις διευκολύνσεις και τις εξυπηρετήσεις που μας παρείχαν στη διάρκεια της προετοιμασία μας. Θέλαμε να δείξουμε αυτό που κάνουμε για το ελληνικό μπάσκετ και να περάσουμε μηνύματα στις άλλες αθλητικές ομάδες της χώρας, ώστε να βοηθήσουμε την ελληνική επαρχία. Σκεφτήκαμε να πάμε στο εξωτερικό για την προετοιμασία μας, αλλά όταν ήρθαμε εδώ στη Φλώρινα και μιλήσαμε με τους ανθρώπους, είδαμε ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να προετοιμαστεί πολύ καλά και οργανωμένα σε μία πόλη σαν την Φλώρινα. Πήγαν όλα καλά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είδαμε ότι ο κόσμος αγαπάει την ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα ερχόμαστε κάθε χρόνο και προτείνουμε σε όλες τις ομάδες, όλων των Πρωταθλημάτων και όλων των αθλημάτων, να προτιμήσουν την Φλώρινα. Αξίζει τον κόπο να έρθουν. Θα κάνουν σωστή δουλειά και θα βοηθήσουν την πόλη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αριστοτέλη Φλώρινας για τη συνεργασία. Για ό, τι χρειάζεται η ομάδα, είναι πάντα δίπλα μας. Στη Θεσσαλονίκη έχετε πάντα καλούς και πραγματικούς φίλους από την οικογένεια του ΑΡΗ».
Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου, είπε από την πλευρά του: «Νομίζω ότι είναι έκδηλη η ικανοποίησή μας, για το γεγονός ότι βρισκόμαστε στη Φλώρινα. Είμαστε ευγνώμονες για τη φιλοξενία. Αυτό που περιμέναμε να δούμε και αυτά που εισπράξαμε είναι η φιλοξενία, η δοτικότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά που βρήκαμε εδώ στη Φλώρινα, είναι από τα χαρακτηριστικά που αν τα διαιρέσεις, πολλαπλασιάζονται. Μακάρι να μυηθούμε κι εμείς στη δοτικότητα που έχουμε εισπράξει. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν. Ο Δήμαρχος έχει μια καλή ομάδα, που πλησιάζει τις αρχές του μπάσκετ και κάνει Πρωταθλητισμό. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αριστοτέλη Φλώρινας, που και αυτοί χτίζουν μόνοι τους, παίρνοντας άμμο και τσιμέντο. Κάτι παρόμοιο κάνει και ο ΑΡΗΣ, με κοινή συνισταμένη τη θέληση, τη διάθεση, τη φιλοξενία και την κουλτούρα. Αυτό το μήνυμα θέλαμε να το εκφράσουμε και θα βρει ανταπόκριση γι’αυτό που μας ενδιαφέρει, το μπάσκετ. Μακάρι τα μικρά παιδιά, να γίνουν πρότυπα στην ελληνική κοινωνία και να παίξουν και στην ομάδα μας».
Ο αντιδήμαρχος Φλώρινας, Άκης Καραγκιοζίδης, τόνισε:«Θέλω, με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και το ΔΣ που αποδέχθηκε την εισήγηση που κάναμε για να φιλοξενήσουμε την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, γιατί το είδαμε σαν μία ευκαιρία να έρθουν στη Φλώρινα και άλλες ομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα μας ανοίξει το δρόμο και για τις υπόλοιπες ομάδες. Θα ήθελα να σταθώ σε ένα σημείο και να πω ότι σαν Δήμος θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο, για να μπορούν όσες ομάδες έρχονται, να κάνουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Αριστοτέλη για τα δύο τουρνουά που έγιναν και διοργανώθηκαν άψογα. Δεν έχουν ξαναγίνει διεθνή τουρνουά στην Φλώρινα».
Ο πρόεδρος του Αριστοτέλη, Κώστας Ραπτόπουλος-Χατζηστεφάνου, είχε να πει: «Η Φλώρινα είναι από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και τη διαλέξατε στην καλύτερη εποχή. Είμαστε φιλότιμοι, φιλόξενοι και πρόθυμοι, το διαπιστώσατε κι εσείς στις καθημερινές συναναστροφές σας. Σας καλωσορίζουμε και στον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Αριστοτέλη, που επί 72 χρόνια αποτελεί μια μόνιμη πολιτιστική άγκυρα. Ένα από τα 19 τμήματα μας, είναι και το αθλητικό τμήμα, με την ομάδα καλαθοσφαίρισης, που βασίζεται στο μεράκι, στο φιλότιμο και στην πολύ μεγάλη αγάπη των αθλητών και των προπονητών. Ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας, τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο, που πρότειναν την πόλη και τον Σύλλογό μας, ως ένα μέρος που θα προπονηθεί η μεγάλη ομάδα του ΑΡΗ, την οποία και ευχαριστούμε που επέλεξε την πόλη μας. Ευχαριστούμε, βεβαίως και τις άλλες ομάδες του τουρνουά. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Σκοπός μας είναι ο αθλητισμός, γι’ αυτό και ευχόμαστε καλή επιτυχία στα πρωταθλήματα που αγωνίζεται η ομάδα σας και η ομάδας μας. Σας περιμένουμε και πάλι και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία».
Τέλος, ο προπονητής του Αριστοτέλη, Παντελής Μαυρουδίου, σημείωσε: «Για εμάς, ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία η παρουσία του ΑΡΗ στη Φλώρινα και σε ό,τι αφορά το αθλητικό κομμάτι, είδαμε πώς λειτουργεί μια ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα. Ο κ. Αγγέλου μάς βοήθησε πάρα πολύ και είδαμε πώς λειτουργεί μια μεγάλη ομάδα. Ελπίζουμε να έρθει ξανά στη Φλώρινα ο ΑΡΗΣ για την προετοιμασία του. Θα ήταν πολύ μεγάλη τιμή για εμάς».
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ παρέδωσε στο δήμαρχο Φλώρινας τιμητικές πλακέτες, ο προπονητής της ομάδας παρέδωσε μία μπάλα με τις υπογραφές όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα του ΑΡΗ, ενώ δόθηκαν και 30 εισιτήρια διαρκείας προς το δήμο Φλώρινας, τα οποία θα προμηθεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στους φιλάθλους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου