Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας



Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλους του συμπολίτες μας που την περασμένη Παρασκευή 18/10 παρευρέθησαν στην παρουσίαση του βιβλίου του αρτινού συγγραφέα κ. Βλαχοπάνου Δημητρίου "Αγαπημένη μου αδελφή Άλεξ...", ενός ντοκουμέντο για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην μαρτυρική κοινότητα Κομμένου του Νόμου Άρτας


κατά την περίοδο της ναζιστικής κατοχής αλλά και τον ίδιο τον συγγραφέα για την τιμή που μας έκανε ώστε να εκτελέσουμε και εμείς το χρέος μας, ως Σύλλογος Ηπειρωτών,εγκαινιάζοντας έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων με την διάσωση και διάδοση ενός κομματιού της νεότερης ιστορίας της ιδιαίτερης μας πατρίδας.


Ευχαριστούμε επίσης την κα Βασιλική Παππά - Μιχαηλίδου καθηγήτρια του Τ.Ε.Ι. Δυτ. Μακεδονίας ,δ/ντρια της σχόλης Τεχνολογίας Γεωπονίας,Τροφίμων και Διατροφής Φλώρινας, την κα. Ντίνα Αθανασόπουλου φιλόλογο, την δ/νση του βιβλιοπωλείου "Η Γωνία" και την δ/νση του καφέ "Οδός Ονείρων"για την άψογη συνεργασία, τον Αντιδήμαρχο Αμύνταιου κ. Ψαλλίδα Γεώργιο αλλά και όλους τους εκπροσώπους των φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τελειώνοντας ευχαριστούμε για την κάλυψη της εκδήλωσης το τηλεοπτικό δίκτυο 
WEST, το Ράδιο Φλώρινα, τις εφημερίδες ΗΧΩ & πολίτη,τα neaflorina blogspot αλλά και όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έντυπα & ηλεκτρονικά για την προβολή αυτής αλλά και για την στήριξη που παρέχουν στον σύλλογο μας καθώς βρίσκονται πάντα δίπλα μας.

Για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου