Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΑΜΥΝΤΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ


ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ, 22-27 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
Ακόμα ένα δυνατό τεστ για τη γυναικεία ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου που αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση στο ΔΑΚ Αμυνταίου, τη βασίλισσα της Ελληνικού χάντμπολ ( με 12 πρωταθλήματα στη συλλογή της) Αναγέννηση Αρτας , από την οποία γνώρισε την ήττα με 22-27.

Η ομάδα του Αμυνταίου παρατάχθηκε πλήρης, ενώ για το συγκρότημα του Βούλγαρου τεχνικού Σίμπι Ντοιτσίνοφ, απουσίαζαν οι Βράπτσεβα, Βέμη και η τερματοφύλακας Ναουμόφσκα.  
Οι παίκτριες του Αμύντα προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό της αναμέτρησης και προηγήθηκαν 5-3 στο 15λεπτο, ωστόσο οι λανθασμένες μεταβιβάσεις και τα κενά στην άμυνα, επέτρεψαν στις φιλοξενούμενες να προηγηθούν και να κλείσουν το ημίχρονο στο +4 8-12.
Στην αρχή της επανάληψης η νευρικότητα και έλλειψη ομοιογένειας αποτυπώθηκε στο παιχνίδι των γηπεδούχων, ενδεικτικό των καινούργιων προσώπων που αναζητούν ακόμα τη χημεία στο γήπεδο, με την ομάδα της Ηπείρου να τρέχει στον αιφνιδιασμό και να ανεβάζει τη διαφορά σε διψήφια μεγέθη στα μισά του β μέρους  12-22.
Στο τελευταίο 15λεπτο ο Αμύντας αντέδρασε, με πολλά περιφερειακά σουτ και καλές τοποθετήσεις στην άμυνα, μάζεψε τη διαφορά, με το τελικό  22-27, να αφήνει ικανοποιημένους τους 300φίλους του αθλήματος, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.
Οι ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου στο Αμύνταιο τη Κυριακή 13/10 και ώρα 14:00.
Ο προπονητής Νίκος Γιώσκος σχολίασε: «Δεν τρέφουμε αυταπάτες, είμαστε ένα καινούργιο σύνολο που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για τα νεκρά σημεία που παρουσιάσαμε κατά διαστήματα, θεωρώ ότι η δουλεία θα φανεί σε βάθος χρόνου, όπου παιχνίδι με παιχνίδι θα φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε.
Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και την παρουσία του στο πλευρό της ομάδας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου