Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Σήμερα η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014»

Ο Δήμος Φλώρινας συμμετέχει στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014», η οποία έως τις 05 Οκτωβρίου 2013, θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους.

Έτσι λοιπόν, την Τέταρτη 02 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 17:40, η Ολυμπιακή Φλόγα θα βρίσκεται στην πόλη της Φλώρινας, όπου και θα ξεκινήσει η λαμπαδηδρομία.
Το σημείο έναρξης της λαμπαδηδρομίας είναι επί της οδού Ηπείρου, μπροστά από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, με πρώτη λαμπαδηδρόμο την αθλήτρια Σταυρούλα Δήμκου.
Η πρώτη αλλαγή θα γίνει μπροστά από το Δημαρχείο Φλώρινας, με δεύτερη λαμπαδηδρόμο την αθλήτρια Αικατερίνη Κεσίδου.
Η δεύτερη αλλαγή, θα γίνει μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, με τρίτη λαμπαδηδρόμο την αθλήτρια Ιωάννα Χρήστου.
Η τρίτη αλλαγή θα γίνει στην Πλατεία Γεωργίου Μόδη, με τέταρτο λαμπαδηδρόμο τον αθλητή Βασίλη Δημητριάδη.
Η τελευταία αλλαγή θα γίνει μπροστά από το ξενοδοχείο Αντιγόνη- Στεφάνου Δραγούμη, με τελευταίο λαμπαδηδρόμο τον αθλητή Χρήστο Τίτα, ο οποίος μέσω της Λεωφόρου Μακεδονομάχων, θα καταλήξει στο Νέο Πάρκο Φλώρινας, όπου και θα ανάψει τη φλόγα στο βωμό.
Μετά το άναμμα της φλόγας θα ακολουθήσει σεμνή τελετή, με την ανάκρουση του Ολυμπιακού  Ύμνου, του Εθνικού Ύμνου της Ρωσίας και του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας και με την έπαρση των αντίστοιχων σημαιών.
Το πρωί της Πέμπτης 03 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 08:00πμ, ο λαμπαδηδρόμος Θεοχάρης Λεζπουρίδης, θα μεταφέρει τη φλόγα από το βωμό στο Νέο Πάρκο και μέσω της οδού Πτολεμαίων, σε όχημα επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, ώστε να συνεχίσει η φλόγα το ταξίδι της στην Καστοριά.

Φλώρινα, 30-09-2013
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου