Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των επιλαχόντων για τα προγράμματα voucher


Από το Υπουργείο Εργασίας αλλά και από και από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των επιλαχόντων του προγράμματος «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους μέχρι 29 ετών» (πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://voucher.gov.gr/) και του προγράμματος «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους στον κλάδο του τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών» (πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://sete-voucher.gr/). 
Και τα δύο προγράμματα αφορούν ανέργους έως 29 ετών και προβλέπουν κατάρτιση 80 ωρών και πεντάμηνη απασχόληση με συνολικές αποδοχές 2.400€-2.700€.
Επίσης μπορούν να ενημερωθούν από το I.M.O.A. (Ινστιτούτο Μελετών Οργάνωσης & Ανάπτυξης) το οποίο συμμετέχει δυναμικά στη Δράση με την σύγχρονη υποδομή και τεχνογνωσία του. Σημείο ενημέρωσης-πληροφόρησης στα Γραφεία του Ι.Μ.Ο.Α. Φλώρινας στις εύκολα προσβάσιμες δομές, στη Φλώρινα (Λεωφ.Καραμανλή 51), σε κεντρικό σημείο - ουσιαστικά κοντά σε κάθε καταρτιζόμενο.
Συνεργάζεται με τοπικές επιχειρήσεις και διασφαλίζει την άμεση υλοποίηση του προγράμματος και πληρωμή των συμμετεχόντων.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία μας:
Λ.Καραμανλή 51 – ΦΛΩΡΙΝΑ
ΤΗΛ.: 23850-45696

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου