Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Ευχές




Ὁ Χριστός γεννήθηκε, ἀδελφοί, χαρά στόν κόσμο. «Ἐλᾶτε, λοιπόν, νά γιορτάσουμε. Ἐλᾶτε νά πανηγυρίσουμε.
• Σήμερα λύθηκαν τά μακροχρόνια δεσμά.
• Ὁ διάβολος καταντροπιάστηκε.
• Οἱ δαίμονες δραπέτευσαν. 
• Ὁ θάνατος καταργήθηκε.
• Ὁ Παράδεισος ἀνοίχθηκε.
• Ἡ κατάρα ἐξαφανίστηκε.
• Ἡ ἁμαρτία διώχθηκε.
• Ἡ πλάνη ἀπομακρύνθηκε.
• Ἡ ἀλήθεια ἀποκαλύφθηκε.
• Τό κήρυγμα τῆς εὐσεβείας ξεχύθηκε καί διαδόθηκε παντοῦ.
• Ἡ Βασιλεία τῶν Οὐρανῶν μεταφυτεύθηκε στήν γῆ.
• Οἱ ἄγγελοι συνομιλοῦν μέ τούς ἀνθρώπους. Ὅλα ἔγιναν ἕνα».
• Ὅλοι γίναμε ἕνα.
Πατρικῶς εὔχομαι ὁ Σαρκωθείς Κύριος νά χαρίζει σέ ἐσᾶς καί στίς οἰκογένειές σας κάθε εὐλογία Του, στήν δέ πατρίδα μας, πού τόσο δοκιμάζεται, εὐημερία καί πρόοδο.
Μέ πολλές πατρικές ἑόρτιες εὐχές
Ὁ Μητροπολίτης καί πνευματικός πατέρας σας
† Ὁ Φλωρίνης, Πρεσπῶν καιἙορδαίας
ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ



Φίλες και φίλοι,
Ο φετινός εορτασμός των Χριστουγέννων είναι πιο μελαγχολικός από τις περασμένες χρονιές της «αφθονίας». Η «ασθένεια» της κρίσης και το υποτιθέμενο «φάρμακο» της λιτότητας έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον σε όλη την κοινωνία. Τα δώρα που μας έφεραν οι «Μάγοι της Τρόικας και του Μνημονίου» ήταν ανεργία – εξαθλίωση – φτώχια.
Με τη σκέψη μου να βρίσκεται στους πιο αδύναμους και στο λαό μας που περνά τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα των τελευταίων ετών, θέλω να στείλω ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας.
Ας συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, βάζοντας ο καθένας μας το λιθαράκι του για το καλύτερο. Ας μη χάσουμε την ελπίδα μας. Ας δώσουμε δύναμη και ζωή στη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη. Η Γέννηση του Χριστού ας γεννήσει σε κάθε ανθρώπινη ψυχή την ελπίδα, την πίστη και την αγάπη. Η δύναμη είναι στα χέρια μας αν ενώσουμε ο καθένας τη φωνή του και τη δύναμή του και διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει.
Εύχομαι ολόψυχα αυτά να είναι τα τελευταία θλιμμένα Χριστούγεννα που περνάμε. Το 2014 ας είναι η απαρχή για έναν καλύτερο κόσμο, που θα αντιστέκεται, θα αγωνίζεται και θα συνεχίζει να χαμογελά. Γιατί ο λαός μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο.
Καλές γιορτές με αλληλεγγύη για όλους!
Θανάσης Γερμανίδης
Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Π.Ε. Φλώρινας


Η σημερινή δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας αποτελεί την ευκαιρία να αναζητήσουμε βαθιά μέσα μας το νόημα και το πνεύμα αυτών των Άγιων Ημερών.
Χρέος όλων μας είναι να σταθούμε αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας, να φροντίσουμε ώστε να μη νοιώσει ούτε ένας συμπατριώτης μας μόνος ή ξεχασμένος.
Στην κοινωνία μας, άλλωστε, αντέχουν ακόμα οι αξίες, τα ιδανικά και οι παραδόσεις. Οι ιδέες της οικογένειας, του φίλου, του Ανθρώπου.
Ας γιορτάσουμε λοιπόν με τρόπο ουσιαστικό τα φετινά Χριστούγεννα, μιας και το ελπιδοφόρο μήνυμά τους φαντάζει πιο επίκαιρο και αληθινό από ποτέ.
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2014
με υγεία, προκοπή και ευημερία.
Καλές γιορτές σε όλους.
Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας


Ο Δήμαρχος Φλώρινας και το Δημοτικό Συμβούλιο εύχονται από καρδιάς σε όλους τους δημότες τα φετινά Χριστούγεννα να είναι πιο λαμπερά και χαρούμενα, με πίστη και αισιοδοξία.
Το νέο έτος ας γίνει προμήνυμα για μια νέα ζωή, με δύναμη και αγωνιστικότητα.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2014


Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι παραδοσιακά η εποχή του χρόνου που όλοι μας δείχνουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας για τον συνάνθρωπο. Τα φετινά Χριστούγεννα υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αυτή την αγάπη και την αλληλεγγύη. Τα οικονομικά προβλήματα, η ανεργία και η φτώχια έχουν χτυπήσει την πόρτα πολλών νοικοκυριών.
Ο Δήμος Αμυνταίου με δράσεις όπως η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η αξιοποίηση κοινοτικών προγραμμάτων, βοηθά πολλούς συμπολίτες μας. Ακόμα με την καθιέρωση της εντοπιότητας στις αρχαιολογικές ανασκαφές που γίνονται στη ΔΕΗ, δώσαμε επαγγελματική διέξοδο σε πολλούς συντοπίτες μας που εργάζονται εκεί, ενώ μέχρι πριν δύο χρόνια τις θέσεις αυτές καταλάμβαναν εργαζόμενοι από όμορους νομούς.
Οι δράσεις αυτές έχουν σημαντικά οφέλη για την τοπική κοινωνία, όμως η πραγματικές λύσεις στα οικονομικά αδιέξοδα του τόπου μας θα έρθουν μόνο μέσα από αναπτυξιακά έργα που θα δώσουν ώθηση στην τοπική οικονομία και θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.
Τέτοια έργα είναι οι βιολογικοί καθαρισμοί σε όλους τους οικισμούς για τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και των λιμνών μας που μπορούν να προσελκύσουν επισκέπτες, η βελτίωση της εκπαίδευσης που είναι στην ουσία επένδυση στη νέα γενιά, η εγκατάσταση και λειτουργία συστημάτων τηλεθέρμανσης με βιομάζα σε όλους τους οικισμούς, η ολοκλήρωση της τηλεθέρμανσης στους οικισμούς που υπάρχει, η δημιουργία θερμοκηπιακών πάρκων που θα θερμαίνονται από τα συστήματα τηλεθέρμανσης και τόσα άλλα που υλοποιούμε ή εκπονούμε μελέτες για την εφαρμογή τους.
Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, καθώς ήδη είναι ορατά τα θετικά αποτελέσματα της δουλειάς που κάνουμε σε τοπικό επίπεδο, παρά τις μεγάλες αντιξοότητες που υπάρχουν λόγω της οικονομικής κρίσης.
Γι’ αυτό σας καλώ όλοι μαζί να κάνουμε την προσπάθεια να βελτιώσουμε τη ζωή μας, με συμμετοχή στα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή, με αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο και με πνεύμα συνεργασίας.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους και όλες Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος.
Μάκης Ιωσηφίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥΕΥΧΕΤΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2014


Το ρόδι της Πρωτοχρονιάς και μια γλυκιά ελπίδα, να ανοίξουνε της τύχης σας, την πιο όμορφη σελίδα…
Να ‘χετε στο σπίτι σας, υγεία και ευτυχία, μα προπαντός μες στην καρδιά, γαλήνη και ηρεμία!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!
Η. Π.Ο ΚΠΕ ΒΕΥΗΣ MEΛΙΤΗΣ


Το Δ.Σ του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN εν όψει των Αγίων Ημερών που διανύουμε θέλει να ευχηθεί σε όλους τους αθλητές, γονείς και φίλους του συλλόγου ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ


Η Διευθύντρια και το προσωπικό της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Φλώρινας σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2014.


Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία νομού Φλώρινας με έδρα την Φλώρινα εύχεται στα μέλη και στους συμπολίτες μας καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά, υγεία, χαρά και κάθε ευτυχία για τη νέα χρονιά.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΤΣΙΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, οι γονείς και οι μαθητές, του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.
Το 2014 ας χαρίζει σε όλους μας υγεία και οικογενειακή ευτυχία.


Η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας εύχεται στους προπονητές, στους αθλητές, στους γονείς και σε όλους τους συμπολίτες Χρόνια Πολλά και Καλή Χρόνια.
Το Δ.Σ.


Η οικογένεια του Ε.ΜΑ.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ εύχεται στα μέλη των ακαδημιών, των ποδοσφαιριστών και τις οικογένειές τους και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο και Υγειές το νέο έτος 2014.
Με τιμή
το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου