Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Τα νέα του πινγκ-πονγκ

Στον απόηχο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Φλώρινας πολλά είναι τα θετικά σχόλια που εισπράττουν οι ΣΑΡΙΣΕΣ από αθλητές και παράγοντες διάφορων πόλεων που πήραν μέρος στους αγώνες. Όλοι τονίζουν την άρτια οργάνωση και την άριστη φιλοξενία που δέχτηκαν. Από την πλευρά της η Ελληνική Ομοσπονδία αναγνωρίζοντας την ποιότητα του Πρωταθλήματος ενέταξε και στο νέο αγωνιστικό πρόγραμμα 2013-2014 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Φλώρινας το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουνίου 2014, με το οποίο θα κλείσει η αγωνιστική σεζόν 2013-2014.

Ενισχύονται οι ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνιστικά για την νέα περίοδο. Απέκτησαν με ελεύθερη μετεγγραφή την νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια Σαντουρτζόγλου Ειρήνη από το γειτονικό και φιλικό σωματείο Ο.Ε.Α. Έδεσσας και με υποσχετική τον έμπειρο αθλητή Δούη Νικόλαο από τον Αθηναΐκό Αθηνών. Έτσι ενισχύθηκαν ταυτόχρονα και η αντρική και η γυναικεία ομάδα.

Δύο νέες ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους στα αθλητικά δρώμενα της Φλώρινας. Πρόκειται για τον Όμιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας (Ο.Ε.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ) και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Αρμενοχωρίου. Οι δύο ομάδες αναμένουν την έγκριση από την Ομοσπονδία και σύντομα θα εμφανιστούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Η ύπαρξη τριών ομάδων πινγκ πονγκ στην περιοχή μας φανερώνει τη δυναμική του αθλήματος και τη ραγδαία του εξέλιξη στο Νομό μας. Πολλά συγχαρητήρια και καλή δύναμη στους παράγοντες και αθλητές τους.

Με δύο ομάδες θα εκπροσωπηθεί η Βέροια στο νέο πρωτάθλημα τον γνωστό Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ και την καινούρια ομάδα Α.Σ.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ. Η Μακεδονική πόλη με την μεγάλη παράδοση στο άθλημα θα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ σε τουρνουά τένις. Δραστήρια τα μέλη των ΣΑΡΙΣΩΝ πρόκειται να συμμετέχουν σε ανοιχτό τουρνουά τένις που διοργανώνεται από το αθλητικό κέντρο του κ. Τσοτάκη. Αλλαγή ρακέτας λοιπόν και συμμετοχή στο συγγενικό μας άθλημα. Καλή επιτυχία παιδιά.

Επιτέλους διακοπές. Πολλοί όμως αθλητές και αθλήτριές μας σχεδιάζουν τη συμμετοχή τους σε προπονητικά camps που πρόκειται να διεξαχθούν ανά την Ελλάδα. Να μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να βελτιώσει κάποιος την τεχνική του. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου λοιπόν για όποιον το επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου