Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ντροπή στη Δημοτική αρχή Τα χάλια της δημοτικής αγοράς



Ντροπή στη Δημοτική αρχή. Ασχολείται με τη τηλεθέρμανση με την αποκατάσταση της ασφάλτου που κινδυνεύουν οι Φλωρινιώτες εξ αιτίες της κακοτεχνίας που έκανε η εταιρία με τις ανεμογεννήτριες, ασχολείται με τον καθαρισμό της πόλης και την κοπή των χόρτων, ασχολείται με την επιδιόρθωση των παιδικών χαρών, με την ανεργία…………… και δεν βλέπει ότι κινδυνεύει η στέγη της αγοράς και ολόκληρη η αγορά που έχουν πέσει δύο πλακάκια από την οροφή και για τα οποία είναι υπεύθυνος ο εργολάβος γιατί δεν έχει παραληφθεί ακόμα το έργο. ΚΥΡΙΕ δήμαρχε παράτα όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία και ασχολήσου με την στέγη της ΑΓΟΡΑΣ !!!!!

Μετά από ούτε ένα χρόνο από την ολοκλήρωση της κατασκευής της οροφής της δημοτικής αγοράς Φλώρινας επικρατεί αυτή η κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες…!
Χθες μάλιστα έπεσαν δύο από τα υλικά που διαμορφώνουν την οροφή και από τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς και θύματα!
Για ακόμα μια φορά φάνηκε η προχειρότητα, απειρία και ανευθυνότητα των υπευθύνων!

Ένας αγανακτισμένος Φλωρινιώτης



2 σχόλια:

  1. Πολύ φασαρία για το τίποτα!
    Στην ουσία πρόκειται για το ίδιο σημείο, απλά η οπτική γωνία των φωτογραφιών είναι διαφορετική.
    Πιστεύω ότι ο «αγανακτισμένος Φλωρινιώτης» θα πρέπει να ασχοληθεί με άλλα περισσότερο σοβαρά θέματα που απασχολούν και ταλανίζουν την Φλώρινα.
    Όπως η ανεργία η αναγκαστική μετανάστευση στο εξωτερικό η ακρίβεια των καταναλωτικών αγαθών κ.α…
    Παρά ταύτα αν το πέσιμο ενός κόντρα πλακέ από μια ψευδοροφή είναι μείζον θέμα για την Φλώρινα, τότε αυτό σημαίνει ότι όλα τα άλλα τα έχουμε λύσει, και θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους αιρετούς!

    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι θέλουν να φαντάζονται τον Δήμο Φλώρινας με την εικόνα της μεταπολεμικής κατάστασης, την εποχή των ξύλινων υποδημάτων (τσόκαρα) τους διαφεύγει όμως το γεγονός ότι περάσαμε στην εποχή των δερμάτινων υποδημάτων!
    Τα όσα έγιναν (αθόρυβα, σεμνά και ταπεινά) σηματοδοτούν μια νέα εποχή, ακόμα περισσότερο όσα θα γίνουν με πρωταρχικό σκοπό την ευημερία και ανάπτυξη των πολιτών, θα σφραγίσουν το έργο του σημερινού Δήμου αδιαμφισβήτητα ως την χρυσή εποχή!!!
    Εκ των πραγμάτων ας πάψουν ορισμένοι να ασχολούνται με της ψευδοροφές και ας δουν την πραγματική ΟΡΟΦΗ!!!

    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή