Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Συνάντηση της ΝΟΔΕ Φλώρινας με τον Στ. Καλαφάτη

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της νεοσυσταθείσας ΝΟΔΕ Φλώρινας, υπό τον Πρόεδρο κ. Μάκη Θεοδώρου, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σταύρο Καλαφάτη. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Καλαφάτης έγινε κοινωνός των προβλημάτων της περιοχής μας, που άπτονται του αντικειμένου του και απάντησε με επιχειρήματα για τις όποιες παραλήψεις υπάρχουν από την πλευρά του κράτους.
Αναφέρθηκε στο δύσκολο πολιτικό περιβάλλον και στη ανάγκη μιας πραγματικής πολιτικής, ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωτηρία της χώρας μας, διευκρινίζοντας πως μόνο με βαθιές μεταρρυθμίσεις και μεθοδικότητα μπορεί να αλλάξει η κατάσταση, οι ωφέλειες της οποίας θα αποτυπωθούν μακροπρόθεσμα στην ελληνική κοινωνία.
Δεν υπάρχει περιθώριο μέσα από εξαγγελίες, να συνεχίζεται η πλασματική ευημερία και η αναξιοκρατία. Και αυτό, ακριβώς, είναι το τεράστιο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ευαγγελίζεται γυρισμό προς τα πίσω. Οι πολίτες, όμως, κάνουν την αυτοκριτική τους και γνωρίζουν πως το μνημόνιο δεν ήρθε για να μας επιβάλλει τίποτα.
Οι Υπουργοί βγαίνουν από τα γραφεία τους, οι βουλευτές αφουγκράζονται τους πολίτες, η παράταξη βγαίνει στον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, με μοναδικό στόχο την αποκατάσταση της αξιοπιστίας, γνωρίζοντας καλά εκ των προτέρων πως η σύγχρονη πολιτική ιστορία δε γράφεται με όρους του χθες.

Γραφείο Τύπου ΝΟΔΕ Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου