Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Παράπονο προς το ΚΤΕΛ για τη διακοπή του βραδινού δρομολογίου από και προς την Αθήνα

Παράπονο προς το ΚΤΕΛ για τη διακοπή του βραδινού δρομολογίου από και προς την Αθήνα
Κ. Γεωργακόπουλε,
Σήμερα το πρωί, πληροφορήθηκα ότι από την επόμενη εβδομάδα, αρχής γενομένης της Δευτέρας 27ης Ιανουαρίου 2014, διακόπτεται το βραδινό δρομολόγιο των υπεραστικών λεωφορείων από Αθήνα προς Φλώρινα και αντιστρόφως. Η συνεργάτιδα σας, με την οποίαν επικοινώνησα, επιβεβαίωσε την απόφαση σας, για τη διακοπή των δρομολογίων, λόγω της μικρής επιβατικής κίνησης.

Προσωπικά ταξιδεύω 2 φορές σίγουρα και ενίοτε 3 φορές μηνιαίως, για την πόλη σας και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή με το βραδινό προς Φλώρινα και κάθε Κυριακή με το βραδινό προς Αθήνα, διότι είμαι εργαζόμενη. Η διακοπή των βραδινών δρομολογίων – όλων ανεξαιρέτως χωρίς καμία εξαίρεση – όπως καταλαβαίνετε δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα στην οικογένεια μου, το ένα μέλος της οποίας κατοικεί μόνιμα στην πόλη σας. Το πρόβλημα διογκώνεται διότι το Σάββατο και την Κυριακή δεν υπάρχουν και τα πρωϊνά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα, σε περίπτωση που επιλέξω την απαραίτητη μετακίνηση μου μέσω του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, με ανταπόκριση την πόλη σας, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το ΚΤΕΛ Κοζάνης, αφού και σε αυτή την περίπτωση το πρωϊνό δρομολόγιο, που υπάρχει τις 5 ημέρες της εβδομάδος, το Σαββατοκύριακο καταργείται (πληροφορία την οποίαν λαμβάνω από τα δρομολόγια τα οποία αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Φλώρινας).
Θα ήθελα να εξετάσετε με συμπάθεια το «προσωπικό μου» πρόβλημα, το οποίο σας παρέθεσα και να με ενημερώσετε εάν υπάρχει πιθανότητα να διατηρηθούν – έστω κατ’ εξαίρεση – τα δύο βραδινά δρομολόγια της Παρασκευής και της Κυριακής, τα οποία πιστεύω ότι έχουν και την μεγαλύτερη κίνηση επιβατών, αφού υπάρχει και η ανταπόκριση της Λάρισας, που έχει και αυτή σημαντικό αριθμό μετακινούμενων.
Εάν η επιθυμία μου είναι ανέφικτη να πραγματοποιηθεί, μήπως εξετάζατε την περίπτωση, να ενεργοποιηθεί τουλάχιστον για το Σάββατο το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης – Φλώρινας στις 07:00, ώστε με μεγαλύτερο χρηματικό κόστος και μεγαλύτερη προσωπική ταλαιπωρία να καταφέρνω να φτάνω στη Φλώρινα μηνιαίως, έστω 2 Σαββατοκύριακα, ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην οικογένεια μου.
Ευελπιστώ σε μια απάντηση σας, η οποία θα με βοηθήσει να δρομολογήσω το επόμενο ταξίδι μου, γιατί ειλικρινά αυτή τη στιγμή με βρίσκει «πελαγωμένη» η απόφαση της Εταιρείας «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Φλώρινας Α.Ε.»

Με εκτίμηση
Μαίρη Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου