Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Δημιουργία skate park στη Φλώρινα (video)

Δημιουργία skate park στη Φλώρινα (video)
Ο Δήμος Φλώρινας, μετά την επιθυμία και το αίτημα παιδιών της πόλης μας για τη δημιουργία skate park, προέβη στην τοποθέτηση εξοπλισμού οργάνων skate park στο Νέο Δημοτικό Πάρκο.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας την ημέρα τελειοποίησης και παράδοσης του έργου είπε:
«Πριν από λίγες ημέρες δώσαμε σε χρήση το skate park, εδώ στο Νέο Πάρκο. Ήταν ένα αίτημα των νέων, το οποίο είχαμε υποσχεθεί και μάλιστα το είχαμε εντάξει στον προεκλογικό μας αγώνα. Επιτέλους, καταφέραμε να το υλοποιήσουμε. Διαπιστώνουμε ότι οι νέοι μας είναι ευχαριστημένοι με αυτό το skate park και θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να το εμπλουτίσουμε με νέες πίστες».
Πρόκειται για ένα έργο συνολικού κόστους 30.000,00 € (με ΦΠΑ), η μελέτη του οποίου αφορά στην εγκατάσταση ραμπών για πάρκο άθλησης skate με καλυπτόμενες πλευρές και πλάτες για δημόσιο χώρο, ελεύθερα προσβάσιμες.
Ο εξοπλισμός του πάρκου άθλησης skate ικανοποιεί όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας για το σχεδιασμό και την κατασκευή εγκαταστάσεων για τους χρήστες εξοπλισμού δραστηριοτήτων άθλησης με τροχοφόρα.
Επίσης, το έργο πληροί και όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές μελέτης θορύβων μικρότερους των 50 decibel, των μεθόδων κατασκευής και των υλικών.







1 σχόλιο:

  1. Πολύ φτηνό και τεράστιο έργο για 30.000 ευρώ,μπράβο στον Γιάννη για το οικονομικό πνεύμα που τον διακατέχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή