Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου στον ετήσιο χορό μας!
Υπό τους ήχους της υπέροχης μουσικής της ορχήστρας του Γιάννη Δανίτσα και του τρομπετίστα Τάσου Βαλκάνη, απολαύσαμε μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό.
Καταρχήν, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, γεμίζοντας μας χαρά, αλλά και δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Αντιπεριφερειάρχη μας τον κ. Ηλιάδη Δημήτρη για τη στήριξη του και το δήμο Φλώρινας για τη χορηγία και τη συνεργασία.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Ψυρα και Καλυβά για την παρουσία τους, αλλά και για τα παραδοσιακά εδέσματα που μας έφεραν από επιχειρήσεις της πατρίδας τους!
Σημαντική ήταν εξάλλου και η προσφορά των καταστηματαρχών Φλώρινας, Αμυνταίου, Πρεσπών και Πτολεμαϊδας, που μας διέθεσαν τα πλούσια δώρα της λαχειοφόρου αγοράς μας και τους ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια τους!
Τελειώνοντας, θέλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του συλλόγου μας και το χοροδιδάσκαλο τους, τον κ. Κλεισιάρη Χρήστο, για την άψογη προετοιμασία και παρουσίαση των μικρών μας χορευτών, που μας έκαναν περήφανους!

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου