Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωση και ενεργή συμμετοχή για τη σύνταξη του νέου Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Ταχ. Δ/νση
:
Διοικητήριο
ΖΕΠ
Κοζάνη, 29-1-2014

Τηλέφωνο
:
24610 52650  
                                
                              Προς:   Μ.Μ.Ε.

Φαξ
:
24610 52652

e-mail
:
press@pdm.gov.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση και ενεργή συμμετοχή για τη σύνταξη
του νέου Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.)
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με το Άρθρο 4 της Εφαρμοστικής Υπουργικής Απόφασης, το πενταετές Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π.) για τις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και Φλώρινας, καταρτίζεται με πρωτοβουλία και ευθύνη της Περιφέρειας, ύστερα από συνεργασία με όλους τους ενδιαφερόμενους Φορείς.

Η β’ φάση της διαδικασίας ενημέρωσης, με σκοπό τη διατύπωση απόψεων και προτάσεων, βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με τον προγραμματισμό.
«Το νέο Ε.Α.Π. για τις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και Φλώρινας θα πρέπει να αποτελεί προϊόν ενεργού συμμετοχής της εταιρικής σχέσης, της περιοχής εφαρμογής του προγράμματος και να αποτυπώνει την άποψή μας για την κατεύθυνση της ανάπτυξης με τη συμβολή του, που θα πρέπει να είναι περιβαλλοντοκεντρική, έξυπνη και βιώσιμη»
τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, προσδοκώντας στην ευρεία συμμετοχή φορέων και πολιτών.
Τόσο το Σχέδιο Επιχειρησιακού Προγράμματος όσο και η Υπουργική Απόφαση εξειδίκευσης του ΕΑΠ είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στους δικτυακούς τόπους www.pdm.gov.gr, www.kozani.gr, www.florina.gr.
Οι προτάσεις – απόψεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 14/02/2014 προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό Σχέδιο του ΕΑΠ και να τεθεί για έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου