Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας και το Φροντιστήριο Μ.Ε. «ΑΝΕΛΙΞΗ», θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 16/2/2014 στην αίθουσα «Φίλιππος» και στο 2ο όροφο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού.
Η ημερίδα θα έχει δυο σκέλη και απευθύνεται στους μαθητές των λυκείων και στους γονείς τους.
Α’ Σκέλος: Ομιλία - εισήγηση από τον κ. Κότιο Κωνσταντίνο, σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού, διάρκειας περίπου 50 λεπτών.
Β’ Σκέλος: Επαγγελματικός Προσανατολισμός με τη μορφή στρογγυλών τραπεζιών διάρκειας 2 ωρών, όπου στο καθένα θα κάθεται ένας εκπρόσωπος επαγγέλματος – επιστημονικού φορέα, ο οποίος στην αρχή κάθε κύκλου θα κάνει μια σύντομη παρουσίαση του επαγγέλματος (προοπτικές, ιδιαιτερότητες, δυσκολίες) και στην συνέχεια θα δέχεται ερωτήματα από τους μαθητές. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα υπάρχει εκπρόσωπος από: Δικηγόρους, Γιατρούς, Μηχανικούς, Γεωπόνους, Καθηγητές Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι., Ψυχολόγους, Επιστημών Υγείας, Στρατιωτικούς, Οικονομολόγους, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Παιδαγωγούς κ.α. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 3 - 4 ενημερωτικοί κύκλοι.
Η συνολική διάρκειά της ημερίδας θα είναι περίπου 3 ώρες , με ώρα έναρξης τις 11:00 π.μ. Περίοδος προσέλευσης και επιλογής τραπεζιών – επαγγελμάτων από τις 10:30 – 11:00. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο Φροντιστήριο Μ.Ε. “Ανέλιξη” (Ι. Δραγούμη 2 - Αμύνταιο) μέχρι την Παρασκευή 14/02/2014 από τις 13:00 έως και τις 20:00 και στο τηλέφωνο 2386023432.
Υπεύθυνη: Βιβή Θωμαΐδου.
e-mail:anelamyn@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου