Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 1ου ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
1ου ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας προκηρύσσει για το 2014 ομαδικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εργαζομένων.

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Άντρες και γυναίκες που εργάζονται στο Δήμο Φλώρινας με οποιαδήποτε ιδιότητα (Δημόσιο, Ιδιωτικός Τομέας). Σχηματίζονται ομάδες το λιγότερο τριών ατόμων που ανήκουν στον ίδιο επαγγελματικό κλάδο (π.χ. Πυροσβέστες, Εκπ/κοί Α/θμιας Εκπ/σης, Ελ. Επαγγελματίες, κλπ).

2. ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΑΡΤΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΙΟΣ 2014
3. ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΚΛΗΡΩΣΗ:
    Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 ώρα 17.00 μ.μ.
4. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου Φλώρινας
5. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: Κυριακή 23 Μαρτίου 2014.
6. ΛΗΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αποστολή συμμετοχών στον Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ»  στην ηλεκτρονική διεύθυνσηgeliguras@yahoo.gr ή στο fax 2385022480. Τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 6937164317.

Στη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να αναφέρονται το όνομα της ομάδας (π.χ. Υπάλληλοι Δήμου), το ονοματεπώνυμο, το έτος γέννησης, τηλέφωνο και ο φορέας εργασίας (π.χ. Αστυνομία, Ελ. Επάγγελμα, κλπ). Επίσης θα πρέπει να ορίζεται ο αρχηγός της ομάδας, με τον οποίο θα γίνεται η επικοινωνία (βλέπε επισυναπτόμενο έντυπο).

7. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

Ομαδικό αγώνισμα.

8. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:

Σύστημα poul όλοι με όλους. Οι αγώνες θα διεξάγονται τα Σαββατοκύριακα μετά από συνεννόηση των αρχηγών των ομάδων. Οι νικητές (1ος, 2ος, 3ος) θα αναδειχτούν με βάση την τελική βαθμολογία. Η νίκη δίνει 2 βαθμούς, η ήττα 1 βαθμό. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα λαμβάνεται υπόψη το μεταξύ αποτέλεσμα των ισοβαθμησάντων ομάδων.

9. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Πριν την έναρξη των αγώνων γίνεται κλήρωση. Η μία ομάδα παίρνει τα λατινικά γράμματα  ABC και η δεύτερη τα  X, Υ, Z. Κάθε γράμμα αντιστοιχεί σε έναν αθλητή που ο αρχηγός της ομάδας ορίζει. Επομένως, πρώτα επιλέγονται τρεις αθλητές από κάθε ομάδα που θα αγωνιστούν πρώτοι. Η σειρά των αγώνων είναι η εξής:
Α-Χ, Β-Υ, C-Z, B-X, A-Z, C-Y, B-Z, C-X, A-Y.
Μετά τους τρεις πρώτους αγώνες επιτρέπονται μέχρι δύο αλλαγές. Επομένως, σε κάθε αγώνα μπορούν να αγωνιστούν από τρεις μέχρι πέντε αθλητές σε κάθε ομάδα.
Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 5 νίκες. Άρα, σε κάθε αγώνα μπορούν να διεξαχθούν από πέντε μέχρι εννιά παιχνίδια. Τα παιχνίδια θα κρίνονται στα 3 νικηφόρα σετ των 11 πόντων. Για όλους τους αγώνες θα τηρείται φύλλο αγώνος, το οποίο θα συμπληρώνεται από τους συμμετέχοντες με ευθύνη των αρχηγών. Η διαιτησία επίσης θα γίνεται με ευθύνη των αρχηγών.

10. ΕΠΑΘΛΑ

Στους πρώτους Κύπελλο. Δίπλωμα και μετάλλια στους 1ους, 2ους και 3ους.

11. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ:

11.1 Για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα θα πρέπει να υπάρχουν το ελάχιστο 5 δηλώσεις συμμετοχής. Με αριθμό συμμετοχών μικρότερο του 5 το πρωτάθλημα δε θα γίνει. .
11.2 Οι εργαζόμενοι-αθλητές συμμετέχουν με δική τους ιατρική ευθύνη.
11.3 Οι εργαζόμενοι-αθλητές οφείλουν να σέβονται το χώρο και τα υλικά (τραπέζια) και να μεριμνούν για την καθαριότητα της αίθουσας.

  



ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2014

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ..........................................................................................

ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ………………………………………………………… 

Π Α Ι Κ Τ Ε Σ

Α/Α
ΕΠΙΘΕΤΟ
ΟΝΟΜΑ
ΕΤΟΣ Γ.
ΦΟΡΕΑΣ ΕΡ.
ΤΗΛ.












































































Ο Αρχηγός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου