Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Η ακαδημία μπάσκετ του Αριστοτέλη στον Άρη Θεσσαλονίκης


Με πλούσια χαμόγελα και πρωτότυπες εμπειρίες από τη συμπρωτεύουσα επέστρεψε η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» (τα Τμήματα υποδομής και η Παιδική Ομάδα), όπου την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, συμμετείχε σε φιλικές αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης. 
Πιο συγκεκριμένα και με σκοπό την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών, τη σύγκριση με αθλητές της ίδιας ηλικίας αλλά και τη διασκέδαση οι αθλητές της Ακαδημίας του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, γεννημένοι από το 1998-2008, συμμετείχαν σε πέντε (5) αγώνες με τα καταξιωμένα τμήματα υποδομών της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, στο κεντρικό και το βοηθητικό γήπεδο της Σάλας Νίκος Γκάλλης «Nick Galis Hall» (πρώην Αλεξάνδρειο Μέλαθρο) στη Θεσσαλονίκη.
Οι συναντήσεις διεξήχθηκαν ύστερα από πρόσκληση των αντίστοιχων Τμημάτων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ προς τον ΦΣΦΑ, ως ανταπόδοση της φιλοξενίας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στη Φλώρινα, το περασμένο καλοκαίρι.
Η αποστολή με επικεφαλής τον προπονητή των Ακαδημιών κ. Πάνο Κοΐδη και τον εθελοντή Έφορο κ. Ιωάννη Ελευθερίου, έτυχε θερμής υποδοχής και φιλοξενίας. Οι αθλητές του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ βίωσαν μια υπέροχη εμπειρία από τους συναρπαστικούς αγώνες, αποκτώντας και νέους φίλους.
Ο προπονητής του ΦΣΦΑ κ. Πάνος Κοΐδης δήλωσε σχετικά: «Είναι γνωστό πως οι δραστηριότητες του τμήματος μπάσκετ του ΦΣΦΑ γύρω από τα τμήματα υποδομών είναι πάρα πολλές και αποβλέπουν στο να μη χαθεί ούτε ένα ταλέντο από τα δεκάδες νέα παιδιά, δυστυχώς ακόμα μόνο αγόρια, που κάθε χρόνο στελεχώνουν την μπασκετική μας οικογένεια. Σκοπός του ταξιδιού και των αγώνων αυτών ήταν να δοθούν οι καλύτερες ευκαιρίες στα παιδιά, που αγαπούν το μπάσκετ, να κάνουν τα πρώτα , σταθερά και σωστά βήματα στον αθλητισμό. Να αναμετρηθούν με συνομήλικους αθλητές μιας μεγάλης ομάδας, του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Εκτός των αγωνιστικών εμπειριών που αποκόμισαν τα παιδιά, είχαν την ευκαιρία και να πάρουν μια γεύση από υπεύθυνη αποστολή και ομαδική συνύπαρξη».
Ο Έφορος των Ακαδημιών του ΦΣΦΑ κ. Γιάννης Ελευθερίου δήλωσε από τη μεριά του: «Ήταν μια θαυμάσια και πρωτόγνωρη εμπειρία για την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομών της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για τη ζεστή φιλοξενία και την άψογη ξενάγηση προς τα Τμήματά μας. Είναι βέβαιο πως θα υπάρχει συνέχεια σε παρόμοιες αποστολές που μόνο ευεργετικές επιδράσεις έχουν στα παιδιά. Θερμά ευχαριστούμε τους Φλωρινιώτες χορηγούς της Ακαδημίας μας, που χάρη στις ευγενικές δωρεές και χορηγίες τους οι ομάδες μας αγωνίστηκαν ομοιόμορφα ντυμένες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου