Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ

Σε συνέχεια του παρακάτωδημοσιεύματός μας  λάβαμε την παρακάτω απάντηση από τον Βουλευτή κ. Κωνσταντινίδη: 
Με αφορμή δημοσίευμα του ιστολογίου σας ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


1)  Το δημοσίευμά μας: 

2)   Η απάντηση του κ. Κωνσταντινίδη: 



«Στο σενάριο που προβλέπει τη διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών μετά τη 18η Μαίου και ως την 31η Αυγούστου και απαντώντας στο ερώτημα σας αν θα κατέλθω υποψήφιος Βουλευτής, ενώ έχω εκλεγεί Δήμαρχος, δηλώνω ευθέως πως δε θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής.


Αλλά και στην περίπτωση που υποθετικά κατέβαινα και εκλεγόμουν Βουλευτής δε θα συνέβαινε αυτό που αναφέρετε. Ότι δηλαδή «θα έχουμε εκλέξει Κωνσταντινίδη Δήμαρχο και θα μας προκύψει ξανά Κωνσταντινίδης Βουλευτής και Γιάννης Βοσκόπουλος ξανά Δήμαρχος», γιατί τον Δήμαρχο σε τέτοια περίπτωση τον εκλέγει η πλειοψηφία, άρα οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού που κέρδισε τις εκλογές.
Εν κατακλείδι, επαναλαμβάνω ρητά και κατηγορηματικά, ότι δε θα πολιτευτώ αν προκύψουν εκλογές μέχρι την 31η Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία έχω το δικαίωμα να διατηρήσω τη βουλευτική ιδιότητα και θα αναλάβω κανονικά την 1η Σεπτεμβρίου τα καθήκοντα του Δημάρχου».

                Από το Πολιτικό Γραφείο


     Σημείωση ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ:
  Σαφής η απάντηση του κ. Βουλευτή και Υποψήφιου Δημάρχου ότι δεν θα παραιτήθεί ούτε εκ των προτέρων ούτε εκ των υστέρων των Δημοτικών εκλογών από Βουλευτής, παρά μόνο την συγκεκριμένη μέρα  1/9/14  για να αναλάβει την Δημαρχία του Δήμου Φλώρινας, στην  περίπτωση που θα εκλεγεί Δήμαρχος.
  Σε περίπτωση  που δεν θα εκλεγόταν Δήμαρχος θα συνέχιζε κανονικά ως Βουλευτής.
  Επίσης  ότι δεν θα κατέβαινε Βουλευτής αν προκηρυσσόταν εκλογές στο διάστημα μέχρι 31-8-2014 αλλά και στην όποια υποθετική περίπτωση που αυτό γινόταν(να κατέβαινε και να εκλεγόταν δηλαδή Βουλευτής)  δεν θα υπήρξε περίπτωση συναλλαγής αλλά εκλογή από το  Δημοτικό Συμβούλιο του υποθετικού  νέου Δημάρχου.

 Ευχαριστούμε τον κ.Κωνσταντινίδη για την άμεση απάντησή του, η οποία και δημόσια καταγράφεται...


από ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

3 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Θωμά είσαι γάτα. Όταν ο Στάθης έλεγε δεν θα ψηφήσω την πώληση της ΔΕΗ εννοούσε ότι θα προσπαθήσει να την Χαρίσει στον κουμπάρο του τον ΡΟΖΑ και τον γαμπρό του τον Παυλίδη που συνεργάζονται με τον Μπόμπολα και τον ΑΚΤΩΡΑ. Για αυτό καίγεται και θέλει να εκλέξει δήμαρχο δικό του, όπως τα λες δηλαδή να παραιτηθεί αυτός και οπότε αυτός θα είναι Βουλευτής Δήμαρχος θα ορισθεί ο Μπέλτσος και οι άλλοι ΒΛΑΚΕΣ απλώς θα κουβαλάνε νερό. Και σαν βλάκες που είναι θα ξεπουλήσει τα πάντα της Φλώρινας. Και όταν λέω βλάκες ξέρεται ποιους εννοώ. Π.χ. Π……υ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Στάθης την πάτησε που απάντησε και δηλώθηκε Σαμαράς και Τόμσεν και μνημόνιο και ΝΔ-ΠΟΛΑΝ και ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    Δεν παραιτείται από αυτά και τα κάνει σημαία.
    Και συνεργάζεται με τον Τσιώκα Βενιζελολιανικό για να κάνουν μνημονιακή τοπική κυβέρνηση.
    Κύριε Βουλευτά καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα για να σωθεί η Ελλάδα στους καιρούς τους ύστατους ,
    βρείτε τώρα έναν καιάδα και ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΊΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή