Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «Π»ΣΤΟΝ Σ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ: Ποτέ δεν δήλωσα εκπρόσωπος των συμπολιτών μας.

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «Π»
Ποτέ δεν δήλωσα εκπρόσωπος των συμπολιτών μας. Αυτό είναι προνόμιο άλλων και όχι εμού. Όμως βρίσκομαι καθημερινά με ανθρώπους διαφόρων




Ποτέ δεν δήλωσα εκπρόσωπος των συμπολιτών μας. Αυτό είναι προνόμιο άλλων και όχι εμού. Όμως βρίσκομαι καθημερινά με ανθρώπους διαφόρων

αποχρώσεων πολιτικά και ηλικιών. Αυτό που εισέπραξα είναι, και το επαναλαμβάνω, ότι περίμεναν ο κ. Κωνσταντινίδης να παραιτηθεί από την βουλευτική ιδιότητα του. Αυτό που έκαναν κάποιοι συνάδελφοι του, φωτεινά παραδείγματα της πολιτικής, και τώρα και στο παρελθόν. 

Αντιλαμβάνομαι το «σύγκρυο»  του κ. Κωνσταντινίδη αλλά ειλικρινά δεν με διακατέχει καμία πρεμούρα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα  με  κανέναν από τους δύο, αφού δεν είναι στις δικές  μου πολιτικές επιλογές ούτε ο κ. Κωνσταντινίδης ούτε ο κ. Βοσκόπουλος. Οι σχέσεις μου και μα τα δύο αναφερόμενα πρόσωπα είναι ίδιες. Ποτέ δεν υπήρξα ούτε και θα υπάρξω ψηφοφόρος ούτε του κ. Κωνσταντινίδη ούτε του κ. Βοσκόπουλου. Και το ξέρουν και οι δύο πολύ καλά όσο κι εγώ.
 Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν θα εκλεγεί κάποιος εκ των δύο στις επικείμενες εκλογές.
Συνεπώς ντουφεκιές στον αέρα ρίχνει ο κ. Κωνσταντινίδης με τους συνειρμούς που κάνει. Αν θεωρεί ότι η θέση του Νομάρχη ή του Δημάρχου είναι ίδια με αυτή του βουλευτή, τότε διακατέχεται από σύγχυση και χρειάζεται να ηρεμήσει.
Η απάντηση του βέβαια δείχνει τον πανικό του, γιατί κι ο ίδιος θεωρεί, κι ας μην το ομολογεί, ότι η διατήρηση της βουλευτικής του ιδιότητας αποτελεί την «αχίλλειο  πτέρνα», το βαρίδιο  για τον ίδιο και τον συνδυασμό του.  
Σε δύο μήνες θα δούμε ποιός έχει δίκιο.

Φλώρινα, 23.3.14

Μπάμπης Τριανταφυλλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου