Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


                                   ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 240/95
ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΥΠΗ 1
ΤΗΛ. & FAX: 23850 – 29190. ΤΗΛ.: 23850 – 44238
ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6944607619
ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ:  6983837605
Τ.Κ.: 53100 ΦΛΩΡΙΝΑ                 Φλώρινα, 18 Μαρτίου 2014
                                                                                                           
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Πραγματοποιήθηκε την 17-03-2014 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας.

Αφού έγινε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός του προηγούμενου έτους, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση επί των τρεχόντων ζητημάτων μας από τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Χρήστο και από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΤΟΛΙΚΑ Μιχαήλ και στη συνέχεια έγινε ενημέρωση και απαντήθηκαν ερωτήσεις των συναδέλφων,  επί συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών θεμάτων από τον Ανθ/μο ΠΑΝΤΑΖΗ Βασίλειο της Δ/νσης Οικονομικών του Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ. και από τον Νομικό Σύμβουλο της Ένωσής μας κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χαράλαμπο.
Την Συνέλευση, εκτός από τους ανωτέρω, τίμησαν με την παρουσία τους ο Υποδιευθυντής της Α.Δ. Φλώρινας κ. ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Φλώρινας κ. ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Καστοριάς κ. ΝΑΤΣΗΣ Θωμάς και ο Πρόεδρος κ. ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ Δημήτριος και το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων Αστυνομικών Φλώρινας.
Η Ένωσή μας ευχαριστεί όλους τους ανωτέρω για την παρουσία τους, τη Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας για την παραχώρηση της αίθουσας, τους δημοσιογράφους του Τοπικού Τύπου που κάλυψαν ειδησεογραφικά την όλη εκδήλωση και τους συναδέλφους για την δυναμική παρουσία τους.
Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι σκοπός της Ένωσής μας είναι  η σωστή ενημέρωση των συναδέλφων, γιατί η διαφύλαξη των κεκτημένων επιτυγχάνεται μόνο με ενημέρωση, αγώνα και επαγρύπνηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης                                               ΜΠΑΡΟΣ ΓεώργιοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου