Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Υποχωρεί η COSMOTE από την Λεβαία! (video)



Όταν αγωνίζεσαι Κερδίζεις!!!!

Μετά από έρευνα της Δημοτικής Αρχής Αμυνταίου, Ο Δήμαρχος στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις μια το μεσημέρι, ενημέρωσε για  στοιχεία που προκύψανε μετά από έρευνα της Δημοτικής Αρχής  τα οποία δείχνουν ότι η κεραία
τοποθετήθηκε από την εταιρία σε άλλη έκταση από αυτή  που προβλέπει η άδεια της, παράλληλα τονίστηκε πως δεν υπάρχει καμία διασφάλιση ότι η τοποθέτηση κεραίας σε αυτή την περιοχή δεν θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων.
Από το Δημοτικό Συμβούλιο πάρθηκε απόφαση  για άμεση νομική προσφυγή κατά της COSMOTE στα τοπικά Δικαστήρια αλλά και στην Αθήνα.
Στον χώρο της τοποθέτησης της κεραίας, βρισκόταν οι κάτοικοι που δεν αποχώρησαν ούτε ένα λεπτό, κάλεσαν τον Δήμαρχο γιατί στον χώρο είχε μεταβεί η Δικηγόρος της εταιρίας η οποία τους ζητούσε να φύγουν ισχυριζόμενη πως όλα είναι σύμφωνα με τον νόμο.
Μετά από την απόφαση της Δημοτικής Αρχής, τον αποφασισμένο κόσμο των κοινοτήτων οι οποίοι και δήλωναν πως δεν πρόκειται να δεχτούν την κεραία δίπλα στα σπίτια τους και τον Δήμαρχο να δηλώνει ότι  «Το Αμύνταιο Αγνοεί όσους το Αγνοούν» η εταιρία αποφάσισε και έδωσε εντολή στους εργάτες να ξηλώσουν ότι είχε στήσει και να αποχωρήσουν από την περιοχή.

Δείτε το βίντεο:


www.youtube.com/watch?v=THJcYa-lhIQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου