Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

είσαι για το ψυχιατρείο!


… είσαι για το ψυχιατρείο!

Οι πολιτικές, αυτοδιοικητικές, συνδικαλιστικές  κολοτούμπες είναι γνώρισμα  του καιρού μας, όπου κυριαρχεί η μετριότητα, ο τυχοδιωκτισμός, η αρπαχτή, το ψεύδος και η υποκρισία.
Το να διαψεύδεις ακόμη και γεγονότα δεν είναι γνώρισμα  ανθρώπου που σέβεται τον εαυτό του και την  πολιτική πορεία του.

Το να διατυμπανίζεις την σταθερότητα σου και στη στιγμή να αυτογελοιοποιείσαι με την ανενδοίαστη ταύτιση σου προς συγκεκριμένες γραμμές, άμεσα και χωρίς αναστολές είναι κολοτούμπα.
Το να διατείνεσαι ότι δεν είσαι εξαρτημένος από συμφέροντα και κατεστημένα και την ίδια στιγμή να επιδίδεσαι μετά πάθους στην λειχία πολιτικών, αυτοδιοικητικών και άλλων προσώπων του δημόσιου βίου είναι κολοτούμπα.

Το να καμαρώνεις ότι  είσαι υπόδειγμα πολιτικού ενώ  ξέρεις ότι είσαι ο ιεροφάντης της αδικίας  είναι κολοτούμπα.
Το να επιμένεις ότι υπηρετείς την θεσμική λειτουργία σου και ταυτόχρονα να προσπαθείς εναγωνίως να διαμορφώσεις κλίμα υπέρ συγκεκριμένης επιλογής και  να μεταβάλλεσαι σε εργαλείο άθλιας επιρροής είναι κολοτούμπα.
Το να επιμένεις παρόλα αυτά ότι είσαι  ο μοναδικός πολιτικός της εντιμότητας, της λαϊκής βούλησης, ότι κατέχεις ισοβίως το προσόν της αυθεντίας επί παντός του επιστητού… είσαι για το ψυχιατρείο!.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


1 σχόλιο:

  1. Το να χρειάζεται μια κατάσταση ολοδάκτυλο τιμωρητικόν αλλά η χείρ να παραμένει άοσμος ανέφικτον.
    Οπότε μετατρέπεις το ολοδάκτυλον εις ολοσκόπησιν ιατρού και απολαμβάνεις τας ωφελίμους ιαχάς της ιάσεως, κι ας είσαι δια το ψυχιατρείον.
    Και εαν ιατρός δεν ημπορέσει ψηφίζομεν ...ολοσκόπουλον.
    Τότε είσαι εντελώς για δέσιμο αλλά δεν πειράζει, τί κατάλαβες λογικός;
    Αφιερωμένο εις τον κ. Μίμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή