Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Με 5 χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο έφυγαν οι αθλητές της Γ.Ε .Φλώρινας στίβου


Το Σάββατο στις 26/04/2014 διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών στο Αργος Ορεστικό. Παρόλο τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (λόγω βροχής) οι αθλητές του στίβου κατέκτησαν 6 μετάλλια.

Μια πραγματικά εντυπωσιακή νίκη ήταν του ΙΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ στα 5000μ. Ο αθλητής της ΓΕΦ κατέκτησε την πρώτη θέση αφήνοντας τους αντιπάλους του πίσω 800μ. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία ξεσήκωσε τους θεατές και εισέπραξε το ζεστό τους χειροκρότημα.


Πρώτος για ακόμα μια φορά ήταν ο ΜΠΟΥΤΑΚΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ σε ένα άθλημα που αγωνιζόταν για πρώτη φορά στα 400μ με εμπόδια. Ο μικρός αθλητής της ΓΕΦ μας δείχνει συνέχεια το μεγάλο του ταλέντο και την άριστη φόρμα στην οποία βρίσκετε αφού δεν έχει αφήσει αγώνα χωρίς να κατακτήσει μια θέση στο βάθρο.
Με ατομικό ρεκόρ και την πρώτη θέση έφυγε ο αθλητής του ύψους ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ. Ο αθλητής έχει την ικανότητα να σπάει κάθε φορά το ρεκόρ του και μας δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων.
Έναν ωραίο αγώνα έκανε και η αθλήτρια ΓΟΓΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ στην σφαιροβολία μπαίνοντας στην βαλβίδα και κερδίζοντας με άνεση τις αντίπαλες της από την πρώτη βολή. Η αθλήτρια δήλωσε ότι θα προπονηθεί σκληρά για να ¨παλέψει¨ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων.
Ο μεγάλος αθλητής της ΓΕΦ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΛΙΑΣ πήρε το χρυσό μετάλλιο στον ακόντιο δίνοντας μας να καταλάβουμε ότι ο στίβος δεν έχει ηλικία.
Το χάλκινο μετάλλιο το κατέκτησε η ΝΕΟΚΑΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ στα 200μ και την τέταρτη θέση η ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΓΑΛΑΝΗ. Οι δυο αθλήτριες αγωνίστηκαν σε ένα άθλημα διαφορετικό από το άθλημα τους και κατάφεραν να κερδίσουν τις παραπάνω θέσεις.
Μια θέση μέσα στην οκτάδα είχε ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ στα 100μ και στα 200μ και επίσης ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ στα 100μ. Οι δυο σπρίντερ πάλεψαν με τους ¨γρήγορους¨ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.
Το Δ.Σ. και η προπονήτρια ΘΩΜΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ συγχαίρουν τους αθλητές και τους εύχονται καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου