Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ


«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Ζ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

               Φλώρινα, 04-05-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Μίμης» στην Τοπική Κοινότητα Αμμοχωρίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04 Μαΐου 2014 η παρουσίαση του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του Δημάρχου Φλώρινας και υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιάννη Βοσκόπουλου.
Η παρουσία του κόσμου ήταν δυναμική και μαζική, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο πολιτικής συγκέντρωσης των τελευταίων χρόνων στη Φλώρινα. Και αυτό αποτελεί μήνυμα νίκης για τις εκλογές τις 18ης Μαΐου.
Τη σημαντική αυτή εκδήλωση-παρουσίαση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ηλιάδης Δημήτρης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ευαγγέλου Χρήστος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Βόσδου Σωτήρης, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Στεργίου Νίκος, ο τέως Βουλευτής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μποντζίδης Χαράλαμπος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικής Μακεδονίας
κ.κ. Κωνσταντίνου Γιάννης, Λιασόπουλος Γιώργος, Μίσκας Γιάννης, Μπάρα-Κωνσταντάκου Υβόννη, Ναλπαντίδου Βιβή. Πριν την ομιλία του κ. Βοσκόπουλου, αναγνώστηκε επιστολή του πολιτευτή και μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΗ ΑΝ κ. Κουλίδη Γιώργου, με την οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στην υποψηφιότητα του κ. Βοσκόπουλου.
Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος Φλώρινας και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Βοσκόπουλος είπε:
«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη σημερινή σας παρουσία στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του συνδυασμού μας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον συνδυασμό μας.
Αυτήν την εμπιστοσύνη να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται ποτέ να την προδώσουμε. Είναι όρκος τιμής για μένα και τους άξιους υποψήφιους του συνδυασμού μας.
Είμαστε εδώ όλοι μαζί, να διατρανώσουμε για άλλη μια φορά πως μαζί θα συνεχίσουμε την πορεία προς τα μπρος.
Μαζί θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε, με πίστη και αποφασιστικότητα, κόντρα στη στείρα αντιπαράθεση.

Συνδημότισσες – συνδημότες,
Με μόνη κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για τον τόπο, οι συνεργάτες µου κι εγώ, είμαστε παρόντες σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Και πιστεύουμε ότι, με τη βοήθεια και τη στήριξή σας, θα την κερδίσουμε. Μπορεί και πρέπει ν’ ανοίξουμε οριστικά το δρόμο προς το μέλλον.
Έχουμε έναν συνδυασμό πολυσυλλεκτικό και πολυφωνικό. Ξεκινάμε από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με σεβασμό στην πολιτική αυτονομία του καθένα και της καθεμιάς. Μας συνδέει όμως η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση για προσφορά στους συμπολίτες μας.
Αυτό μάθαμε να κάνουμε ως άνθρωποι της  αυτοδιοίκησης, αυτό κάνουμε τώρα, αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον.
Ποτέ δε βάλαμε ταμπέλες.
Ποτέ δε φορέσαμε φερετζέ, για να παριστάνουμε κάποιους άλλους. Είμαστε πάντα οι ίδιοι.
Ποτέ δεν υποκύψαμε στις όποιες κομματικές διαθέσεις.
Στην κρίσιμη επιλογή ανάμεσα στα συμφέροντα του τόπου μας και στις αποφάσεις της κυβέρνησης, ταχθήκαμε πάντα με τους συμπολίτες μας και υποστηρίξαμε σταθερά τα συμφέροντα του τόπου και των συμπολιτών μας.
Αυτοί που με τις αποφάσεις τους ρήμαξαν τον τόπο μας και οδήγησαν τους πολίτες στην εξαθλίωση, παίζουν σήμερα τον ρόλο του σωτήρα.
Αυτοί είναι υπεύθυνοι
- για τη μείωση των τμημάτων που λειτουργούσαν στο πανεπιστήμιό μας και το ΑΤΕΙ και βέβαια και τον αριθμό των φοιτητών, πλήγμα για την τοπική μας οικονομία.
-για το  κλείσιμο της Τράπεζας Ελλάδος, δημιουργώντας προβλήματα στις συναλλαγές.
- για το  κλείσιμο στρατοπέδων και μείωσης του αριθμού του στρατού, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.
- για την αύξηση της τιμής του πετρελαίου χωρίς να σκεφτούν ότι ο μισός χρόνος είναι χειμώνας και με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
- για το  κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δημιουργώντας στρατιές ανέργων.
- Για τη μείωση των μισθών.
- Για τη μείωση των συντάξεων.

Σ’ όλα αυτά, συνδημότισσες  και συνδημότες, οι θέσεις μας, ως Δημοτική Αρχή αλλά και ως πρόσωπα, ήταν ξεκάθαρες και αμετακίνητες.

Φίλες και φίλοι,

Στη διάρκεια της θητείας μας προσπαθήσαμε πολύ για το καλύτερο και πήγαμε καλά μέσα σ’ αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που δημιουργεί και κοινωνικές εκρήξεις.
Το σύνολο σχεδόν των αποφάσεων του Δημοτικού μας Συμβουλίου ήταν ομόφωνες. Κι αυτό καταδεικνύει τη δημοκρατική λειτουργία μας και φυσικά την απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης, γιατί δεν υπήρχε αντικείμενο αντίδρασης.
-Ως Δήμος αντιμετωπίσαμε το μεγάλο ζήτημα της προσαρμογής των Καποδιστριακών Δήμων στον Καλλικράτη, σ’ ένα Δήμο με έλλειψη υποδομών. Προσπαθήσαμε πολύ και η προσαρμογή έγινε σχετικά γρήγορα και σήμερα λειτουργούμε απρόσκοπτα, εξυπηρετώντας τον πολίτη χωρίς ταλαιπωρίες.

Με σχέδιο, προγραμματισμό, μεθοδικότητα και πολλή δουλειά κάναμε έργα που πολύ τα θεωρούσαν ακατόρθωτα.
Ο οικονομικός μας απολογισμός είναι ένα πολυσέλιδο κείμενο στους τομείς της αναπτυξιακής και κοινωνικής πολιτικής, στις αστικές παρεμβάσεις και σε δράσεις που δείχνουν την έγνοιά μας για τον πολίτη, τους νέους, την ανεργία.
Δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ σε ορισμένα από αυτά, για να δούμε ενδεικτικά τα αποτελέσματα της δουλειάς μας, αυτά τα 3,5 χρόνια που μας εμπιστευτήκατε για τη δημοτική αρχή.
-Μόνο από τα προγράμματα που εφαρμόσαμε για την ανεργία απασχολήσαμε πάνω από 750 άτομα με δίμηνες, πεντάμηνες, οχτάμηνες και είκοσι επτάμηνες συμβάσεις.        
-Εφαρμόσαμε προγράμματα διανομής τροφίμων σε άπορους συμπολίτες μας.
-Μειώσαμε την τιμή  του νερού στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. πάνω από 40%, ενέργεια που συνέβαλε ουσιαστικά στη μείωση των δαπανών των νοικοκυριών, η οποία υπήρξε και προεκλογική μας δέσμευση το 2010.
Διατηρώντας ταυτόχρονα την ίδια τιμή στις Τοπικές μας Κοινότητες. Είμαστε υπερήφανοι που το πετύχαμε αυτό για τους συμπολίτες μας.
-               Για να ανακουφίσουμε ακόμα περισσότερο τους συμπολίτες μας και να συμβάλουμε ουσιαστικά στη μείωση των δαπανών των οικογενειών τους, ζητήσαμε επιτακτικά από τους αρμόδιους Υπουργούς, την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά του Δήμου μας και την πληρωμή τους από τον τοπικό πόρο, μετακυλώντας τον στη ΔΕΗ.
Πολλοί, κατέχοντας αξιώματα, τότε μας ειρωνεύτηκαν.
Την πρόταση όμως αυτή έλαβε σοβαρά το Υπουργείο Ενέργειας, αφού ήταν το ερέθισμα για την εφαρμογή του κοινωνικού τιμολογίου σε όλη τη χώρα.  
-Αντικαταστήσαμε αγωγούς αμιαντοτσιμέντου μήκους 10,6 χιλιομέτρων, προστατεύοντας την υγεία των συμπολιτών μας.
-Κατασκευάσαμε το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Μελίτης προϋπολογισμού 3.167.647 ευρώ.
-Κατασκευάσαμε τη γέφυρα του Αρμενοχωρίου, έργο προϋπολογισμού 340.223 ευρώ, στην αρχή ακόμα της θητείας μας. Πρόκειται για ένα έργο που ταλαιπωρούσε για αρκετά χρόνια τους συμπολίτες μας και αποτελούσε δίκαιο αίτημά τους.
-Προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς στην ανάπλαση του ποταμού Σακουλέβα
από το ύψος του Πεταλωτηρίου μέχρι το 2ο Δημοτικό Σχολείο και από τον Αριστοτέλη μέχρι την πλατεία Δικαστηρίων συνολικού μήκους 1500 μέτρων και προϋπολογισμού 2.057.819 ευρώ, βελτιώνοντας έτσι την αισθητική του χώρου.
Υλοποιήσαμε  μελέτες για την ανάπλαση του ποταμού Σακουλέβα από τα δικαστήρια μέχρι τον ζωολογικό κήπο. Με το έργο αυτό δημιουργούμε μια ενιαία ενότητα χώρου αναψυχής, μοναδικού σε ομορφιά στην καθημερινότητα του πολίτη, ο οποίος θα αποτελεί και πόλο έλξης για τους επισκέπτες μας.
-Αναπλάθεται ο χώρος πρασίνου και της παιδικής χαράς μπροστά από το χώρο του αρχαιολογικού μουσείου.
-Προχωρήσαμε στην ανάπλαση της οδού Μοναστηρίου, και σε λίγο καιρό οι συμπολίτες μας θα απολαμβάνουν τον περίπατό τους με ασφάλεια.
-Βελτιώνουμε την καθαριότητα της πόλης με την τοποθέτηση 7 κάδων συμπίεσης απορριμμάτων, ώστε με την τοποθέτηση και άλλων σε διάφορα σημεία της πόλης, να αλλάξουμε την όψη της και να μειώσουμε σημαντικά το κόστος καθαριότητας της πόλης. Οι κάδοι αυτοί συμπίεσης απορριμμάτων τέθηκαν σε λειτουργία τις προηγούμενες ημέρες.
Ταυτόχρονα βελτιώνουμε και την καθαριότητα στις Τοπικές Κοινότητες, με την αύξηση των δρομολογίων των απορριμματοφόρων. 
Να επισημάνω ότι είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα, του οποίου εγκρίθηκε η μελέτη για την τοποθέτηση κάδων συμπίεσης απορριμμάτων.
-Σύντομα τοποθετούνται και 80 ποδήλατα σε οκτώ σημεία της πόλης της Φλώρινας για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, που δε θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητο στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
-Αποκαθίσταται το παλαιό γυμνάσιο της Βεύης και διαμορφώνεται ο χώρος του για τη στέγαση του κέντρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, προϋπολογισμού 1.314.106 ευρώ.
-Καλύψαμε ανάγκες ασφαλτόστρωσης στη Φλώρινα και τις Τοπικές μας Κοινότητες ύψους 1.000.000 ευρώ.
-Μέσω του διασυνοριακού προγράμματος INTERREQ και των επιτυχών προτάσεων που υποβάλαμε, προχωρούμε στην αναβάθμιση του χώρου του πρώην Ζωολογικού κήπου σε επισκέψιμο χώρο για τους μικρούς μαθητές αλλά και για όλους τους συμπολίτες μας. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 420.000 ευρώ.  
-Στο σημείο αυτό θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς οι προσπάθειές μας για την κατασκευή του έργου της ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.
Για τους «άπιστους Θωμάδες», αν ξεκίνησε ή όχι το έργο, έχω να σας πω πως ήδη η ανάδοχος εταιρία έστειλε τοπογραφικό συνεργείο το οποίο αποτύπωσε την όδευση, στα σημεία δηλαδή που θα τοποθετηθούν οι αγωγοί μεταφοράς ζεστού νερού για την τηλεθέρμανση.

Και  τα εγκαίνια του πολύ σημαντικού αυτού έργου θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη 7-5-2014 στις 11 το πρωί, πίσω από τον βιολογικό της Φλώρινας και είστε όλοι προσκεκλημένοι.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό, προϋπολογισμού περίπου 85.000.000 ευρώ.
Ένα έργο το οποίο θα συμβάλλει στη μείωση κόστους θέρμανσης για τους συμπολίτες μας σε ποσοστό που σύμφωνα με τις μελέτες θα ξεπεράσει το 60 %.
Για τους ανησυχούντες για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης τους διαβεβαιώνω ότι η χρηματοδότηση του έργου είναι απολύτως διασφαλισμένη, καθώς και η ιδία συμμετοχή και πως στο τέλος του 2015 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Το χειμώνα του 2016, φίλες και φίλοι, η θέρμανσή μας θα είναι από την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ. Ας αφήσουμε επομένως τις γκρίνιες και ας είμαστε χαρούμενοι και ευτυχείς για το ότι, στην πιο δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα μας, πετύχαμε αυτό που άλλοι ακόμα θα ονειρεύονται.

-Προχωράμε με γοργούς ρυθμούς για την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, ώστε και αυτή σύντομα να είναι χειροπιαστή πραγματικότητα.
Για τις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, θα δείτε στο πρόγραμμά μας ότι προχωράμε στην εκπόνηση μελετών τηλεθερμάνσεων με εναλλακτικές μορφές ενέργειας, όπως με βιομάζα αλλά και με χρήση του φυσικού αερίου.
-       Σε συνεργασία με το Υπουργείο προχωρούμε στην άρδευση του κάμπου Περάσματος, από τα φράγματα Τριανταφυλλιάς και Κολχικής, έκταση 55.000 στρεμμάτων
-       Προχωρούμε στη δημιουργία κτηνοτροφικών ζωνών για τη διευκόλυνση των κτηνοτρόφων της περιοχής μας.
Συνδημότισσες – συνδημότες,

Το αύριο του Δήμου μας χρειάζεται γνώσεις, εμπειρία, νέες ιδέες, θάρρος, αποφασιστικότητα και πάνω από όλα σωστό σχεδιασμό.
Ό,τι ακριβώς διαθέτει σήμερα ο συνδυασμός μας.
Ένας συνδυασμός που θα τιμήσει τους συμπολίτες μας, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα και τις ελπίδες μας.
Γιατί σ’ εμάς τα κόμματα δεν καθορίζουν τις επιλογές μας.
Γιατί για μας ένα κόμμα υπάρχει: ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του Δήμου Φλώρινας. Μας ενώνει ο  τόπος μας, οι πολίτες και η διάθεση για επίλυση των προβλημάτων.
- Για το συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», το μεγάλο στοίχημα είναι να προσφέρουμε συνθήκες κοινωνικής συνοχής, οικονομικής ανάπτυξης, καινοτομίας, πολιτιστικής συνεργασίας και ποιότητας ζωής.
Ο στρατηγικός μας  στόχος είναι με τις διαφορετικότητές μας αλλά και τα κοινά μας προβλήματα, με τη συναντίληψη για τη λύση τους, να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας. 
Ακλόνητη πεποίθησή μας είναι ότι με τη δική σας βούληση και το νέο μας πρόγραμμα θα γίνει πράξη.
Γιατί εμείς δε λέμε λόγια.
Γιατί εμείς αποδείξαμε πως μπορούμε να σας κοιτάμε ίσια στα μάτια, με εμπιστοσύνη και σιγουριά. Γιατί εμείς σεβόμαστε τον ιδρώτα και τον κόπο του πολίτη. Γιατί εμείς προσπαθούμε για όλους εσάς.

Απόψε, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω το ψηφοδέλτιο μάχης και νίκης των εκλογών της 18ης Μαΐου.
Τα στελέχη του συνδυασμού μας είναι άξια στελέχη με πολύτιμη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά πράγματα, μπολιασμένοι με νέο αίμα, νέους και νέες που έχουν όρεξη και μεράκι για δουλειά και προσφορά. Είναι στελέχη από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με σπουδαία αυτοδιοικητική, κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή.
Κι αυτό το μίγμα αποτελεί την εγγύηση, όχι μόνο για μια νικηφόρα πορεία αλλά και για αποτελεσματικότητα την επόμενη μέρα των εκλογών.
Με το δυναμικό αυτό και με τη δική σας στήριξη θα υλοποιήσουμε το νέο πρόγραμμά μας, το οποίο είναι στη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή.

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες μου,

Για μας πάνω απ’ όλα είστε εσείς!!!!!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ!!
ΜΑΖΙ, για να βελτιώσουμε το σήμερα!
ΜΑΖΙ, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο!
ΜΑΖΙ, όσοι ονειρευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας!
ΜΑΖΙ να το σχεδιάσουμε!
ΜΑΖΙ να το υπογράψουμε μπροστά στις κάλπες!
ΜΑΖΙ με σας κι εγώ και όλος ο συνδυασμός μας!
Γεια σας και με τη νίκη!».

Ακολούθησε η παρουσίαση του νικηφόρου συνδυασμού, με τη σειρά που εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Φλώρινας, ο οποίος αναλυτικά είναι:

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ
ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΑΒΒΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ του ΠΑΥΛΟΥ
ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΛΙΤΗΣ
ΑΦΟΡΟΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΑΖΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΓΩΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΡΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΜΑΓΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ
ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΚΕΛΕΒΙΤΣΗ ΦΑΝΗ του ΠΕΤΡΟΥ
ΜΑΒΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΜΙΜΙΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ  (ΑΡΗΣ) του ΘΕΟΦΙΛΟΥ
ΓΑΪΓΑΝΗ  ΤΙΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  (ΓΙΩΤΑ) του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΓΙΟΣΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΚΟΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  (ΤΕΟ) του ΣΥΜΕΩΝ
ΔΟΥΜΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  (ΚΙΚΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ  ΠΟΛΠΑΤΖΗ ΣΟΦΙΑ του ΘΕΟΧΑΡΗ
ΖΑΕΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΖΙΟΥΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΑΚΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΖΗΣΗ
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ  (ΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΡΡΑ   ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΕΣΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΠΕΡΙΚΛΗ
ΛΑΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΛΕΖΠΟΥΡΙΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΛΕΟΥΣΑ  (ΛΟΥΣΗ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΤΡΑΪΑΝΟΥ
ΜΑΡΚΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΙΧΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ
ΜΟΥΣΙΟΥ  ΜΥΛΩΝΑ ΟΛΓΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
ΝΑΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
ΟΥΛΙΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΠΕΪΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΕΪΟΥ ΠΑΥΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΣΕΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΙΠΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΑΤΣΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ του ΦΩΤΙΟΥ
ΤΣΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  (ΝΤΕΝΙΚ) του ΠΑΥΛΟΥ
ΤΣΟΡΜΠΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ  (ΑΚΗΣ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΕΜΙΡ ΕΥΑΓΓΕΛΗ  (ΒΙΒΗ) του ΠΑΥΛΟΥ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
ΛΟΝΔΡΑΚΗ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ του ΑΝΕΣΤΗ
ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗ   ΙΝΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΟΛΟΖΙΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΥΡΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΣΑΪΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΘΕΟΦΑΝΗ
ΤΣΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΤΣΟΥΜΙΤΑ ΕΥΑΝΘΙΑ σύζυγος  ΣΤΑΥΡΟΥ
ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ - ΦΙΛΩΤΑ



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΗΛΙΑ ΑΛΕΞΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
ΚΟΥΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΕΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΠΑΝΤΙ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΚΡΙΤΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΣΥΜΕΩΝ
ΓΙΑΝΚΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΩΝΩΝ
ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΕΤΗ του ΣΥΜΕΩΝ
ΜΠΑΛΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΦΑΝΗ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΔΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ
ΣΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΗΛΙΑ
ΤΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΣΗΦ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΚΛΕΙΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΥΔΡΟΥΣΣΗΣ
ΜΙΣΣΙΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΣΟΥΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΔΕΛΚΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΔΟΥΜΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΔΟΥΜΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΤΡΑΠΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΧΛΑΔΑΣ
ΓΙΩΣΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΜΑΪΝΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΕΥΗΣ
ΑΛΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΓΚΩΓΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΛΙΟΥΜΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΑΛΛΙΝΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ
ΚΥΡΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΣΙΟΥΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΣΦΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΕΣΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΤΖΩΤΖΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ του ΠΑΝΤΕΛΗ
ΤΣΟΤΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΣΙΟΥΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΖΗΣΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΛΑΔΟΡΡΑΧΗΣ
ΣΙΩΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΙΩΜΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΧΙΚΗΣ
ΚΟΣΚΟΣΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΒΡΑΑΜ
ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΕΡΟΥ
ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΩΝ
ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΣΠΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΦΩΝ
ΓΚΙΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΗΤΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΤΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΞΑΝΘΟΥ
ΒΙΔΙΝΗ ΦΑΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΖΕΜΠΕΡΙΔΗΣ ΑΔΑΜ του ΓΑΒΡΙΗΛ
ΜΗΝΑ ΣΤΕΛΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΚΑΜΠΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΘΕΟΧΑΡΗ
ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΒΡΑΑΜ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΝΗΣΙΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ
ΚΟΠΑΤΣΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΤΡΑΪΑΝΟΥ
ΤΟΤΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΠΑΣΧΑΛΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ
ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ
ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΣΙΛΙΓΓΑΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗΣ
ΒΡΑΝΤΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΗΛΙΑ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΠΠΑΓΙΑΝΝΗ
ΓΑΖΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΓΑΖΕΑΣ ΖΗΣΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΓΡΟΣΔΑΝΗ ΚΑΤΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΣΟΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΡΕΙΟΥ
ΜΠΟΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΑΪΑΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΥΜΕΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΩΤΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΑΦΙΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΛΑΖΑΡΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΠΛΑΤΑΝΟΥ
ΜΠΑΓΙΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΥ
ΝΑΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΕΤΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΡΟΜΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ
ΣΑΜΠΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ
ΚΩΤΣΟΥ ΣΥΜΕΩΝ του ΠΑΝΤΕΛΗ
ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΙΤΑΡΙΑΣ
ΛΙΟΥΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΖΩΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΙΑΣ
ΒΕΡΓΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΚΕΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
ΣΤΡΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΟΥ
ΣΤΑΚΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ
ΤΡΥΦΩΝΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΑΣ
ΝΙΤΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ
ΠΑΤΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΣΑΚΟΥΛΕΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΤΕΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ
ΤΣΙΚΑ ΕΡΜΕΙΑ του ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΥ
ΒΕΛΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΝΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΧΑΡΑΒΙΤΣΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΥΔΡΟΥΣΣΗΣ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟΥ
ΒΑΣΣΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΒΙΚΤΩΡΑ
ΠΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΡΑΔΙΜΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


3 σχόλια:

  1. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΟΧΙ ΣΕ ΚΕΝΟΤΕΝΕΚΟΥΣ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΣΑΝ ΤΟΠΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ν.Δ. Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΝ ΝΑ ΤΑΝ ΧΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΝΤΖΙΔΗΣ ΕΛΕΓΕ ..ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΜΙΑ ....ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ Ε.Β.Ε!!! ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΑΠΛΌΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΌΣ ΔΗΜ ΣΟΥΜΒΟΥΛΟΣ....ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή