Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΕ ΚΑΜΑΡΗ ΔΥΟ ΠΗΧΕΣ…

Και ενώ έχουμε φθάσει στην τελική ευθεία για τις τοπικές εκλογές τίποτε ακόμη δεν ειπώθηκε για τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τον τόπο και τον λαό.

Τελικά το διακύβευμα αυτών των εκλογών ποιο είναι; Μήπως είναι αν ο ένας εκβιάζει στο τάδε Δ.Δ. για να πάρει υποψηφιότητα και ο δείνα στο άλλο Δ.Δ. για να πάρει μια άλλη; Αν ο έναςσέρνει 5 εργαζόμενους στα δικαστήρια ενώ πρώτα τους είχε απολύσει επειδή ζήτησαν να δουν τις συμβάσεις τους ή ο άλλος απολύει πάραυτα εργαζόμενο του επειδή συμμετείχε σε διαμαρτυρία με άλλους εργαζόμενους άλλων εργολαβιών διότι ήταν 2 και 3 μήνες απλήρωτοι στις εργολαβίες της ΔΕΗ. Το αν ο ένας είναι μεγαλόσχημος εργολάβος σε έργα Δήμων, Περιφερειών, ΔΕΗ ή αν ο έτερος είναι μέτοχος σε εταιρείες που παίρνουν έργα σε ΔΕΗ, τράπεζες κα..

ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ! Υπηρετούν τις ίδιες πολιτικές, ποντάρουν στην πείνα και τη δυστυχία.

Φίλοι και φίλες, το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι ότι και ο ένας και ο άλλοςεκμεταλλεύονται την ανάγκη για δουλειά και το νομικό πλαίσιο που επιτρέπει να δίνουν μεροκάματα 18 έως 20 ευρώ για δουλειά στα κάτεργα χωρίς δώρα και επιδόματα, χωρίς δικαιώματα.

Το διακύβευμα είναι, όχι μόνο η περιγραφή της άθλιας κατάστασης που βιώνουμε οι νέοι, οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι αλλά και ότι γι΄αυτή την άθλια κατάσταση υπάρχουν ένοχοι που τους ξέρουμε και πρέπει να τους ονομάζουμε και είναι οι πολιτικές τις Ε.Ε., των κομμάτων τους και της τοπικής διοίκησης σε Δήμους και Περιφέρειες που βάζαν και βάζουν πλάτη για να περάσουν αυτές οι πολιτικές που οδηγούν στον μεσαίωνα.



Αυτή τη φορά οι μακέτες σας και τα “θα” δεν μας ξεγελάσουν. Οι κοκορομαχίες σας είναι προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν και να ξεγελάσουν το εκλογικό σώμα.

Αυτή τη φορά ψηφίζουμε κόκκινο κόντρα στο μαύρο της ζωής που μας ετοιμάζουν.

Να σταθούμε όρθιοι, με το κεφάλι ψηλά να ζητήσουμε και με την ψήφο μας πίσω την ζωή που μας κλέβουν!






Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου