Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Οι Φλωρινιώτες έστειλαν το μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά Δήμαρχο τον Γιάννη Βοσκόπουλο.

VIDEO















«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Ζ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
               Φλώρινα, 16-05-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε μια πρωτοφανή συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Φλώρινας,  την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014,  πραγματοποιήθηκε  η κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Φλώρινας και υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, με τον συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».
Η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική και συγκινητική, αφού συγκεντρώθηκε πλήθος Φλωρινιωτών, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην πόλη της Φλώρινας, δημιουργώντας νικηφόρα ατμόσφαιρα.
Οι Φλωρινιώτες έστειλαν το μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 18ης  Μαΐου 2014, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά Δήμαρχο τον Γιάννη Βοσκόπουλο.
Η σημερινή μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, όπως και η μαζική συγκέντρωση στην Τοπική Κοινότητα Αμμοχωρίου, καταδεικνύουν πως για τον κ. Βοσκόπουλο ένα αποτέλεσμα υπάρχει: αυτό της νίκης στις εκλογές της Κυριακής.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, εμφανώς συγκινημένος από το πολύ θερμό κλίμα, στο χαιρετισμό του είπε:
«Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Συνδημότισσες και συνδημότες,
Σας ευχαριστώ θερμά που είστε σήμερα μαζί μας για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα της νίκης για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Σας υπόσχομαι πως το οδοιπορικό που ξεκινήσαμε πριν 3,5 χρόνια στον Δήμο μας, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο, με πολλή δουλειά, με αξιοκρατία και διαφάνεια και στη νέα πενταετία. 
Σήμερα μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια γιατί εμείς κρατήσαμε τις υποσχέσεις μας. Το όραμα όλων μας για ένα δήμο αντάξιο των Φλωρινιωτών γίνεται πράξη.
Μαζί αλλάζουμε την Φλώρινα, μαζί αλλάζουμε τη ζωή μας, χωρίς κομματικά δεκανίκια, χωρίς διακρίσεις, με απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των χρηματικών κονδυλίων, με μια διαφορετική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων, με έναν δήμο στις υπηρεσίες του Δημότη.
Πορευτήκαμε μαζί και πετύχαμε πολλά.
Με μια πραγματικά ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση, που έχει στο επίκεντρο της τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Βάλαμε τον πήχη ψηλά, γιατί αυτή ήταν η εντολή σας, η επιθυμία σας, και πετύχαμε εκεί όπου άλλοι απέτυχαν.
Είμαστε περήφανοι γιατί πετύχαμε πολλά, ίσως πιο πολλά απ’ αυτά που μπορούσαμε στο δύσκολο  οικονομικό περιβάλλον.
Όμως πάντα αυτά που κάνουμε είναι λιγότερα απ’ αυτά που θα θέλαμε, απ’ αυτά που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.
Φίλες και φίλοι, 
Μας δείξατε εμπιστοσύνη, ήσασταν δίπλα μας στα δύσκολα. Μοιραστήκαμε δυσκολίες και χαρές μετά από κάθε επιτυχία.
Γι’ αυτό και σας είμαστε ευγνώμονες. Κι αυτή την εμπιστοσύνη σας δεν πρόκειται να την προδώσουμε ποτέ. Αυτό είναι όρκος τιμής για μένα, για τους υποψηφίους του συνδυασμού μας.
Έχουμε διαφορετικές πολιτικές διαδρομές, με διαφορετικές αφετηρίες και συναντιόμαστε εδώ απόψε, για να ζητήσουμε ξανά την εμπιστοσύνη σας, να ζητήσουμε να στηρίξετε το συνδυασμό μας, για να υλοποιήσουμε όσα υποσχόμαστε.
Μαζί θα συνεχίσουμε το δρόμο της δημιουργίας και της ανάπτυξης, της ποιότητας ζωής και της προόδου.
Για μας είναι όρος και προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης, η υπέρβαση της κομματικής ένταξης.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα τοπικά προβλήματα δεν έχουν χρώματα. Ταλαιπωρούν εξίσου όλους τους πολίτες. Γι’ αυτό και η αντιμετώπισή τους απαιτεί κοινή προσπάθεια, ανεξάρτητη από κομματικές τοποθετήσεις.
Ο συνδυασμός μας  «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», τον οποίο εσείς εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας, πιστός στην αποκεντρωμένη πολιτική εξουσία, προσηλωμένος στην ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή του πολίτη στην διαμόρφωση των αποφάσεων της Δημοτικής Αρχής,  πορεύτηκε ανεξάρτητα, έχοντας στο επίκεντρο της πολιτικής και των αποφάσεών του, ΕΣΑΣ και τα καθημερινά σας προβλήματα και ανησυχίες.
Προχωρήσαμε σε ρήξεις με κατεστημένες νοοτροπίες της κεντρικής εξουσίας για μια ανθρώπινη κοινωνία, με ισοπολιτεία και ισονομία, για τον τόπο μας.
Συνδημότισσες και συνδημότες,
Πανικόβλητοι οι αντίπαλοί μας προσπαθούν μάταια να σας παραπλανήσουν με τον άκρατο παλαιοκομματισμό, μέσα από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Απειλούν,
εκβιάζουν,
χρησιμοποιούν κάθε μέσον, προκειμένου να αποκτήσουν ψηφοφόρους.
Οδηγούνται στη διαστρέβλωση της αλήθειας,
στις ύβρεις και τη λασπολογία, φορώντας διάφορα προσωπεία, δέσμιοι των αγκυλώσεων του παρελθόντος.
Τάζουν τα πάντα στους πάντες προκειμένου να σας εκμεταλλευτούν.
Όμως δεν τους περνάει, και στις 18 Μαΐου θα πάρουν την απάντησή τους, γιατί εσείς θα μας στηρίξετε υπερψηφίζοντας τον συνδυασμό μας. Στις 18 Μαΐου θα τους βάλετε οριστικά στο περιθώριο της πολιτικής ζωής.
Εκεί που πραγματικά τους αξίζει.
Απευθυνόμαστε σε κάθε έναν από εσάς,
σε κάθε κοινωνική ομάδα,
σε κάθε πολιτικό,
κοινωνικό,
πολιτιστικό φορέα
και ζητάμε την ολόπλευρη στήριξή σας, γιατί πιστεύουμε σ’ ένα αυθεντικό κίνημα τοπικής εξουσίας, για ουσιαστική συμμετοχή του πολίτη στη λήψη των αποφάσεων, για ανάπτυξη, για μείωση της ανεργίας. Γιατί δε θέλουμε ο Δήμος μας να κάνει βήματα προς τα πίσω, μόνο προς τα μπροστά!!!!
Φίλες και Φίλοι,
Με εσάς στο πλευρό μας μπορούμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα.
Με ευαισθησία και ανθρωπιά αντιμετωπίσαμε την καθημερινότητα του πολίτη.
Στα μικρά και καθημερινά προβλήματα που μας ταλαιπωρούν και κάνουν δύσκολη τη ζωή μας, δώσαμε λύσεις δημιουργώντας αποτελεσματικές Δημοτικές υπηρεσίες.
Ξέρουμε όλοι ότι οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες. Η μεγάλη μάστιγα που τρομάζει τον καθένα μας είναι η ανεργία. Κυρίως στους νέους και στις νέες. Το μεροκάματο ολοένα μικραίνει και λιγοστεύει. Και ταυτόχρονα η ανεργία τροφοδοτείται καθημερινά από το κλείσιμο των καταστημάτων.
ΑΝΕΡΓΙΑ
Στα πλαίσια της αντιμετώπισης της  αξιοποιήσαμε ευρωπαϊκά προγράμματα και δώσαμε τη δυνατότητα σε 750 συνδημότες μας να έχουν μια απασχόληση δίνοντας μια ανάσα σε εκατοντάδες οικογένειες. Κάθε χρόνο 50 παιδιά από τη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ, πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στο Δήμο μας.
Για τις ευπαθείς δε κοινωνικές ομάδες εφαρμόσαμε Ευρωπαϊκά προγράμματα διανομής τροφίμων σε πάνω από 1000 άπορους συμπολίτες μας.
ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ
Σε μια κοινωνία που υποφέρει, που το κάθε νοικοκυριό τα βγάζει δύσκολα, έχουμε υποχρέωση και καθήκον να σταθούμε αρωγοί. Και αυτό κάναμε.
Κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα στο Δήμο μας.
-Στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, ό,τι και να γίνει φαίνεται λίγο μπροστά στο μέγεθος της οικονομικής εξάντλησης των νοικοκυριών. Εμείς προχωρήσαμε σε επαναστατικές προτάσεις. Προτάσεις που συγκρούστηκαν με κατεστημένες νοοτροπίες και συμφέροντα. Γι’ αυτό και μας πολέμησαν πολλοί.
Για να ανακουφίσουμε ακόμα περισσότερο τους συμπολίτες μας και να συμβάλλουμε ουσιαστικά στη μείωση εξόδων τους, ζητήσαμε επιτακτικά από τους αρμόδιους Υπουργούς την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά του Δήμου μας.
Πολλοί αξιωματούχοι τότε, μας ειρωνεύτηκαν. Ζώντας στον μικρόκοσμό τους, έθεσαν τον εγωισμό τους πάνω από τα συμφέροντα των πολιτών και υπονόμευσαν την πρότασή μας.
Δεν την ήθελαν, γιατί δεν ήταν δική τους.
Η πρότασή μας βέβαια ελήφθη σοβαρά υπόψη από το Υπουργείο Ενέργειας, αφού ήταν το ερέθισμα για την εφαρμογή του κοινωνικού τιμολογίου σε όλη τη χώρα. 
Θέλουμε, συμπατριώτες μου, δωρεάν ρεύμα σε κάθε νοικοκυριό και θα το πετύχουμε με τη δική σας στήριξη στη νέα μας θητεία.
Θα πετύχουμε και εδώ, όπως στην ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ. Γιατί είμαστε ο συνδυασμός των μεγάλων έργων για τον Δήμο μας.
Η ΥΓΕΙΑ
Η υγεία είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε. Μέριμνα μας είναι η δημιουργία κοινωνικού φαρμακείου.
Οι αδύναμοι και ανήμποροι συμπολίτες μας θα μπορούν να βρίσκουν τα φάρμακά τους στο κοινωνικό φαρμακείο που θα λειτουργήσουμε στην επόμενη θητεία μας.
-Αντικαταστήσαμε αγωγούς αμιαντοτσιμέντου μήκους 10,6 χιλιομέτρων, προστατεύοντας την υγεία μας και διορθώνοντας αστοχίες και παραλείψεις του παρελθόντος.
-Κατασκευάσαμε το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Μελίτης προϋπολογισμού 3.167.647 ευρώ.
Φίλες και φίλοι,
Στην κρίσιμη επιλογή ανάμεσα στα συμφέροντα του τόπου μας και στις αποφάσεις της κυβέρνησης, ήμασταν και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας.
Γνωρίζουμε μία γλώσσα: αυτήν της αλήθειας. Και αυτήν μιλάμε στη Φλώρινα αλλά και στην Αθήνα. Σε αντίθεση με αυτούς που άλλα μας λένε εδώ και άλλα κάνουν στην Αθήνα.
Που με τις αποφάσεις τους στη Βουλή ρήμαξαν τον τόπο και οδήγησαν τους πολίτες στην εξαθλίωση.
Σήμερα εμφανίζονται ως σωτήρες και ζητάνε την ψήφο σας.
-Είναι αυτοί που κατήργησαν τμήματα  που λειτουργούσαν στο πανεπιστήμιό μας και το ΤΕΙ, και έδιωξαν τους φοιτητές από την πόλη μας.
-Είναι αυτοί που έκλεισαν την Τράπεζα  Ελλάδος, δημιουργώντας προβλήματα στις συναλλαγές.
-Είναι αυτοί  που με την ψήφο τους είπαν «ναι» στην αύξηση της τιμής του πετρελαίου, χωρίς να σκεφτούν ότι ακόμα και σήμερα, 16 Μαΐου, στην περιοχή της Φλώρινας έχουμε ανάγκη τη θέρμανση.
- Είναι αυτοί που με την αδιαφορία τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, οδήγησαν πολλούς απ’ αυτούς στο κλείσιμο των καταστημάτων, δημιουργώντας στρατιές ανέργων.
Σε όποιο δρόμο της πόλης μας κι αν περπατήσετε, θα δείτε σειρά μαγαζιών με λουκέτα.
- Είναι αυτοί που με τις αποφάσεις τους μείωσαν δραματικά τους μισθούς και τις συντάξεις.
Σ’ όλα αυτά, συνδημότισσες  και συνδημότες, οι θέσεις μας, ως Δημοτική Αρχή αλλά και ως πρόσωπα, ήταν ξεκάθαρες και αμετακίνητες.
Αντιδράσαμε υποστηρίζοντας τα συμφέροντα του τόπου μας.

Συμπατριώτισσες-συμπατριώτες,
Εμείς δε μιλάμε με γενικότητες και αοριστολογίες, όπως γίνεται με διάφορα προεκλογικά προγράμματα, αλλά με συγκεκριμένες προτάσεις.
Η ταυτότητα της πόλης μας είναι το ποτάμι μας, ο Σακουλέβας. Και αυτόν προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε σε συνδυασμό με την πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά και το πράσινο που μας περιβάλλει.
Αυτό θέσαμε ως προτεραιότητα από την πρώτη μας θητεία ως Δημοτική Αρχή.
Γιατί η Φλώρινα μπορεί να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματά της και ο τουρισμός να αποτελέσει πυλώνα στην ανάπτυξή της.
Και το κάναμε, όχι με λόγια αλλά με συγκεκριμένο σχέδιο και έργα.
Και αυτή είναι η διαφορά μας από τους άλλους συνδυασμούς που επιζητούν την ψήφο σας.
Στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται σε εξέλιξη δύο μεγάλα έργα κατά μήκος του Σακουλέβα.
-Προχωρούμε με γρήγορους ρυθμούς στην ανάπλαση του ποταμού από το ύψος του Πεταλωτηρίου μέχρι το 2ο Δημοτικό Σχολείο, και από τον Αριστοτέλη μέχρι την πλατεία Δικαστηρίων, συνολικού μήκους 1500 μέτρων και προϋπολογισμού 2.057.819 ευρώ, βελτιώνοντας έτσι την αισθητική του χώρου.
Υλοποιούμε  μελέτες για την ανάπλαση του Σακουλέβα από τα δικαστήρια μέχρι τον ζωολογικό κήπο.
Υλοποιούμε  μελέτες για την ανάπλαση και πεζοδρόμηση των τμημάτων από τις εργατικές κατοικίες μέχρι την φοιτητική εστία, από τα στρατιωτικά νεκροταφεία μέχρι  την Σκοπιά , επίσης στον δρόμο προς τα νεκροταφεία και σε πολλά άλλα σημεία της πόλης και των χωριών μας
-Αναπλάθεται ο χώρος πρασίνου και της παιδικής χαράς μπροστά από το χώρο του αρχαιολογικού μουσείου.
-Μέσω του διασυνοριακού προγράμματος INTERREQ και των επιτυχών προτάσεων που υποβάλαμε, προχωρούμε στην αναβάθμιση του χώρου του πρώην Ζωολογικού κήπου σε επισκέψιμο χώρο για τους μικρούς μαθητές για τους συμπολίτες μας, αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης μας. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 420.000 ευρώ.  
Βέβαια, κάποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι δε γνωρίζουν ότι σύντομα το έργο του ζωολογικού κήπου ολοκληρώνεται.
Ίσως, γιατί η ενασχόλησή τους με τα μνημόνια και οι επιτυχείς εξετάσεις που έδωσαν γι’ αυτά, δεν τους άφησε χρόνο να ασχοληθούν με τη λύση των προβλημάτων της περιοχής μας.
-Θα αξιοποιήσουμε τα καταφύγια και θα τα συνδέσουμε με τον αρχαιολογικό χώρο με περιπατητικά μονοπάτια στο λόφο του Αγ. Παντελεήμονα.
Με τα έργα αυτά δημιουργούμε μια ενιαία ενότητα χώρου αναψυχής, μοναδικού σε ομορφιά στην καθημερινότητα του πολίτη, ο οποίος θα αποτελεί και πόλο έλξης για τους επισκέπτες μας.
-Προσπαθούμε να συνδέσουμε την πόλη με το Πανεπιστήμιο με την ανάπλαση της οδού Μοναστηρίου, και σε λίγο καιρό οι συμπολίτες μας θα απολαμβάνουν τον περίπατό τους με ασφάλεια.
-Κατασκευάσαμε τη γέφυρα του Αρμενοχωρίου, έργο προϋπολογισμού 340.223 ευρώ, στην αρχή ακόμα της θητείας μας. Σύντομα θα κατασκευάσουμε και πεζογέφυρα, δίπλα στην υπάρχουσα γέφυρα, για την ασφαλή διέλευση των πεζών.
Η γέφυρα του Αρμενοχωρίου είναι ένα έργο που ταλαιπωρούσε για αρκετά χρόνια τους συμπολίτες μας.
Φίλες και φίλοι,
Με σχέδιο, προγραμματισμό, μεθοδικότητα και πολλή δουλειά κάναμε έργα που πολλοί τα θεωρούσαν ακατόρθωτα. Κάποιοι, όταν τα εξαγγείλαμε μας ειρωνεύτηκαν. Σήμερα κατάπιαν τη γλώσσα τους, γιατί αυτά είναι πια χειροπιαστή πραγματικότητα.
 -Μειώσαμε την τιμή  του νερού στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. πάνω από 40%, ενέργεια που συνέβαλε ουσιαστικά στη μείωση των δαπανών των νοικοκυριών.   
-Διατηρήσαμε ταυτόχρονα την ίδια τιμή στις Τοπικές μας Κοινότητες και θα συνεχίσουμε να έχουμε τις ίδιες τιμές για την επόμενη πενταετία.
-Βελτιώνουμε συνεχώς την καθαριότητα της πόληςμας, τοποθετήσαμε 7 κάδους συμπίεσης απορριμμάτων, ώστε με την τοποθέτηση και άλλων σε διάφορα σημεία της πόλης, να αλλάξουμε την όψη της και να μειώσουμε σημαντικά το κόστος καθαριότητας.
Ταυτόχρονα βελτιώνουμε και την καθαριότητα στις Τοπικές Κοινότητες, με την αύξηση των δρομολογίων των απορριμματοφόρων και την προμήθεια νέων κάδων. 
-Υπογράψαμε πριν λίγες μέρες με τον ανάδοχο τη σύμβαση τοποθέτησης  80 ποδηλάτων σε οκτώ σημεία της πόλης της Φλώρινας για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, που δε θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητο στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Τον Αύγουστο θα έχει ολοκληρωθεί το έργο αυτό.
ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ
Πριν λίγες μέρες εγκαινιάσαμε την Τηλεθέρμανση Φλώρινας. Ένα από τα μεγαλύτερα έργα της Δυτικής Μακεδονίας, που βρισκόταν στην κατάψυξη.
Ήδη, τα συνεργεία έπιασαν δουλειά και συνιστώ στους αντιπάλους μας, αντί να μεμψιμοιρούν, να πάνε μια βόλτα στον κάμπο της Φλώρινας και εκεί θα τα συναντήσουν να δουλεύουν στα σημεία από τα οποία θα περάσει ο αγωγός του ζεστού νερού.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό, προϋπολογισμού περίπου 85.000.000 ευρώ, που θα απεντασσόταν, αν δεν κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες.
Ένα έργο που θα καλύψει, σε πρώτη φάση, όλο το σχέδιο πόλης, δηλαδή όλη την Φλώρινα και θα συμβάλλει στη μείωση του κόστους θέρμανσης για τους συμπολίτες μας σε ποσοστό που, σύμφωνα με τις μελέτες, θα ξεπεράσει το 60 %.
Προχωράμε και τις μελέτες για επέκταση της τηλεθέρμανσης προς τα πανεπιστήμια, προς το Αρμενοχώρι και προς την περιοχή του Αγίου Γεωργίου που είναι εκτός σχεδίου.
Τον χειμώνα του 2016, φίλες και φίλοι, η θέρμανσή μας θα είναι από την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ. Ας αφήσουν τις γκρίνιες οι αντίπαλοί μας και ας χαρούν μαζί μας, που στην πιο δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα μας, πετύχαμε αυτό που άλλοι ακόμα θα ονειρεύονται.
Όμως δε μένουμε σ’ αυτά.
-Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούμε για την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, ώστε και αυτή σύντομα να είναι χειροπιαστή πραγματικότητα.
-Για τις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, θα δείτε στο πρόγραμμά μας ότι θα εκπονηθούν μελέτες τηλεθερμάνσεων με εναλλακτικές μορφές ενέργειας, όπως η βιομάζα, αλλά και η χρήση του φυσικού αερίου.
Θα δημιουργήσουμε κτηνοτροφικά πάρκα στα χωριά μας για να βοηθήσουμε τους κτηνοτρόφους μας. Σε συνεργασία με το ΑΤΕΙ θα κάνουμε εδαφολογικές μελέτες για να στηρίξουμε τους αγρότες μας. Θα αξιοποιήσουμε τα φράγματα για ύδρευση και άρδευση.
Θα αξιοποιήσουμε την τηλεθέρμανση για θερμοκηπιακές καλλιέργειες.
Θα λειτουργήσουμε το κολυμβητήριο.
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου,
Ο Δήμος Φλώρινας δεν μπορεί να είναι εφαλτήριο  για προσωπικό όφελος.
Το αύριο του Δήμου μας δεν μπορεί να περιμένει. Χρειάζεται γνώσεις, εμπειρία, νέες ιδέες και σωστό σχεδιασμό.
Ό,τι ακριβώς διαθέτει σήμερα ο συνδυασμός μας.
Σ’ εμάς τα κόμματα και οι κυβερνήσεις δεν καθορίζουν τις επιλογές μας.
Για μας ένα κόμμα υπάρχει: ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του Δήμου Φλώρινας. Μας ενώνει ο  τόπος μας και τα προβλήματά του για να κρατήσουμε τα παιδιά μας εδώ και όχι να ξενιτευτούν. Ερήμωσε ο τόπος μας από την ξενιτιά. Ας μην ξαναγυρίσουμε στα παλιά.
Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Ως  «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», με μεγαλύτερη επίγνωση των δυσκολιών του μεγάλου οδοιπορικού που ξεκινήσαμε όλοι εμείς εδώ, αλλά και αυτοί που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στο σημερινό προσκλητήριο, εμπειρότεροι και σοφότεροι, αλλά και με περισσότερη αισιοδοξία, ζητάμε την ανανέωση της κοινής μας πορείας, για τη συνέχεια της δημιουργικής μας προσπάθειας, για το άλμα προς τα εμπρός, για την ολοκλήρωση του έργου μας, που μαζί βάλαμε τα θεμέλιά του.
Εμείς, δε λέμε λόγια. Το αποδείξαμε πως μπορούμε να σας κοιτάμε ίσια στα μάτια, με εμπιστοσύνη και σιγουριά. Γιατί εμείς σεβόμαστε τον ιδρώτα και τον κόπο σας.  Έχουμε ευθύ, καθαρό και συγκεκριμένο λόγο.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι άξια στελέχη με πολύτιμη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά πράγματα, μπολιασμένοι με νέο αίμα, νέους και νέες που έχουν όρεξη και μεράκι για δουλειά και προσφορά. Είναι στελέχη από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με σπουδαία αυτοδιοικητική, κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή.
Και καλώ τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους να ανέβουν στην εξέδρα.

Συνδημότισσες - Συνδημότες,
Φίλες και φίλοι,
Μαζί συνεχίζουμε στο νέο προσκλητήριο νίκης, για νέα πενταετία, για νέες κατακτήσεις, για να πάμε το Δήμο μας ακόμη ψηλότερα.
Στις εκλογές της 18ης Μαΐου, ζητάμε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Πιστεύουμε ότι θα μας δώσετε την ευκαιρία και για την επόμενη πενταετία να υλοποιήσουμε όσα μπροστά σας δεσμευόμαστε.
Για έναν Δήμο ισχυρό.
Πάμε γερά!!!!
Πάμε δυνατά!!!!!
Πάμε σίγουρα!!!!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς».




2 σχόλια:

  1. ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3.000 ΛΑΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
    ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ 51% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε όλοι μαζί για μια νέα Φλώρινα, χωρίς μεμψημοιρίες.
    Ολοι μαζί για μια Φλώρινα ονείρου αξιοπρέπειας, αξιοπιστίας και ελπίδας, έργων και ανάπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή